IDIOT GODINE: Bratislav Gašić poklonio Lončaru maketu helikoptera
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Iščašen smisao za humor

IDIOT GODINE: Bratislav Gašić poklonio Lončaru maketu helikoptera

Politika -
Verovali ili ne: ministar odbrane svom kolegi za rođendan darovao maketu letelice, što je zaprepastilo sve ostale članove Vlade

BEOGRAD - Bratislav Gašić, ministar odbrane, poklonio je svom kolegi Zlatiboru Lončaru za rođendan maketu helikoptera!Ovaj Gašićev potez izazvao je šok kod ostatka Vučićevog kabineta.

Ilustracija: Neprikladan poklon... Maketa letelice
Ilustracija: Neprikladan poklon... Maketa letelice

Naime, pre nekoliko dana, na sednici Vlade, kad je bio rođendan Zlatibora Lončara, Gašić mu je doneo poklon - helikopter. Dao mu je maketu, a ministri koji su sedeli pored njega ostali su u čudu. I Lončaru je bilo veoma neprijatno.- Niko nije mogao da poveruje šta je Gašić uradio! - kaže izvor našeg lista i dodaje:- Sedmoro ljudi je poginulo. Sramota je što se s tim sprda. Svi na sednici Vlade su bili zatečeni!

Strahota... Olupina helikoptera u kojem je poginulo sedmoro ljudi
Strahota... Olupina helikoptera u kojem je poginulo sedmoro ljudi

Kako kaže izvor našeg lista, Lončar se potpuno pogubio.- Ministar zdravlja se unervozio, bilo mu je neprijatno - ističe on.U razgovoru za Kurir Lončar je praktično potvrdio naša saznanja, poručivši da ne komentariše gestove svojih kolega.- Od velikog broja obaveza koje imam rođendan nisam ni slavio. Ne želim da komentarišem rođendanske poklone i gestove svojih kolega. Tome ne pridajem značaj. Bitnije su mi neke druge stvari kojima se bavim - naveo je Lončar. Gašić nije odgovorio na pitanja Kurira.

Afera „helikopter“ odgovorni za tragediju još nisu poznatiSA OVIM HEROJIMA SE ŠEGAČIVojni helikopter koji je poslat u Rašku da preveze bebu s respiratornim problemima srušio se 13. marta 2015. u okolini Surčina, a svi iz letilice, njih sedmoro, poginuli su u udesu.Letelicom je upravljao major Omer Mehić, a članovi posade bili su kapetan Milovan Ðukarić, tehničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović. U helikopteru su bili i anesteziolog Dževad Ljajić, tehničar Miroslav Veselinović, kao i beba iz porodice Ademović. Odmah posle tragedije formirane su dve komisije i obe su sastavile izveštaj, a oni su kasnije objavljeni na sajtu Ministarstva odbrane. Ceo slučaj je i dalje, čak i posle pet meseci, u Tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track