INCIDENT NA AUTO-PUTU: Macolom na kola direktorke Poreske uprave
Foto: Dragan Kadić

Šok i panika

INCIDENT NA AUTO-PUTU: Macolom na kola direktorke Poreske uprave

Politika -

Ogroman čekić razbio šoferšajbnu, a službenici koji su bili u vozilu pregledani i pušteni kući. Traga se za vozačem kamiona bugarskih tablica

Na vozilo iz pratnje direktorke Poreske uprave Dragane Marković na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca u subotu je pala macola i razbila šoferšajbnu!Kako saznajemo, macolu je iz kamiona bugarskih tablica bacio vozač, ona je odskočila sa asfalta i zabila se u srednje vozilo od tri automobila marke „mazda“. U jednom od njih je bila i direktorka Poreske uprave.

Pomagala povređenim kolegama... Direktorka Dragana Marković
Pomagala povređenim kolegama... Direktorka Dragana Marković

Šok i panika- Ogroman čekić je udario u drugo vozilo u redu i od jačine udarca polomila se šoferšajbna. Vozač kamiona se nije ni zaustavio. Staklo se raspršilo na sve strane i zasulo vozača i dvoje službenika Poreske uprave. Samo prisebnošću vozača, koji je uspeo da zadrži pravac i zaustavi kola, izbegnuta je tragedija jer se vozilo kretalo punom brzinom auto-putem i moglo je da skrene ili izleti sa puta - kaže izvor Kurira iz Poreske uprave i dodaje da je direktorka Marković bila u prvom vozilu.On kaže da su svi ljudi iz razlupane „mazde“ bili u šoku, ali da su prošli s lakšim povredama.- Kolona vozila se zaustavila i odmah su obavešteni policija i Hitna pomoć, koja je putnike iz vozila prevezla u Urgentni centar da im se ukaže pomoć zbog ogrebotina od stakla i pretrpljenog šoka. Direktorka je bila sa njima sve vreme dok nije stigla Hitna pomoć i pobrinula se da sve bude u redu. Srećom, niko od zaposlenih nije ozbiljnije povređen, tako da su se vratili redovnim radnim obavezama - kaže naš sagovornik.Neće da pričajuU više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s direktorkom, ali nismo uspeli. Iz Poreske uprave nisu želeli da komentarišu ovaj incident. U Hitnoj pomoći u Aleksincu ni radnici, ali ni načelnik bolnice Zoran Minić nisu mogli da kažu više detalja. U policiji nam je rečeno da se intenzivno traga za počiniocem.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track