INCIDENT U SKUPŠTINI Šutanovac: Moj tvit nije shvaćen u pravom kontekstu
Foto: Zorana Jevtić

Izašli iz sale

INCIDENT U SKUPŠTINI Šutanovac: Moj tvit nije shvaćen u pravom kontekstu

Politika -
BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da njegov tvit, koji su predsednica Narodne skupštine Maja Gojković i poslanici SNS shvatili kao uvredu, nije shvaćen u pravom kontekstu.

"Rado bih se izvinio da znam šta je uvreda. Ako neko misli da sam aludirao da se Maja Gojković bavi nekim stvarima koje su van konteksta, ja se izvinjavam, ali to nije bila ideja", rekao je Šutanovac novinarima u holu Skupštine Srbije.

On je objasnio da je Maji Gojković, prilikom inaugurisanja, rekao da od nje očekuje da ima razumevanja za sve poslanike u parlamentu zato što je, kako je rekao, sedela u svim delovima parlamenta.

"U momentu kada sam tražio repliku ona me je prekinula i rekla da nju jedino ne vezuje pitanje u vezi sa poštenjem. I reakcija je bila na to i ništa drugo", poručio je Šutanovac.

Šutanovac je ranije na tviteru napisao "Vučić o pristojnosti, Maja o poštenju, Marjan o kulturi... #realitySkupstina".

Poslanici SNS, SPS i njihovi koalicioni partneri napustili su posle toga sednicu parlamenta oko 16. 30 sati, zbog uvreda koje je Šutanovac uputio predsednici parlamenta Maji Gojković na društvenoj mreži tviter.

Dok su poslanici izlazili iz sale, premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nema izvinjenja od Šutanovca i da bi rado izašao sa svojim prijateljima, ali da, kao predlagač, mora da ostane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track