ISTOČNA ALTERNATIVA: Vučić je najveći maketar u istoriji Srbije
Foto: Printscreen

Država sve dublje tone u bedu

ISTOČNA ALTERNATIVA: Vučić je najveći maketar u istoriji Srbije

Politika -
Istočna alternativa upozorava građane da je sve što čini Aleksandar Vučić velika farsa.

Najveći maketar u istoriji Srbije se igra sa zgradama, mostovima i fabrikama od papira i plastike dok država tone u bedu sve dublje. Građani su svakog meseca sve siromašniji, privreda ubrzano propada, preduzeća se gase i padaju u stečaj. Srbi beže iz sopstvene zemlje poput izbeglica sa Bliskog istoka.

Veliki maketar to pokušava da sakrije obmanjujući javnost svakog dana, igrajući se sa svojim maketama i dajući sve luđe i luđe izjave. Vučić preko televizije tvrdi da je beskonačan broj građana Srbije zaposlen u Etihadu. On zamišlja da je nemački pastor ili Martin Luter lično pa propoveda protestantski moral slomljenoj naciji. Maketar je zaboravio na Pravoslavlje i Srpstvo. Umesto da odbrani Kosovo i Metohiju - on ga prodaje i izdaje, umesto da oživi i uposli građevinske firme on zapošljava proizvođače maketa sa zadatkom da maketarstvom uobliče vođine vizije, dok njegovi poslušnici u medijima sve to predstavljaju kao realne ili već gotove poduhvate.

Šta je sa otetim Srbima u Libiji? Šta je sa Slađanom i Jovicom? Ko ih je doveo do toga da budu oteti? Šta traže otmičari? Kada će građani Srbije saznati pravu pozadinu otmice? Ako će se išta pozitivno izroditi iz Vučićeve vlasti onda će to biti činjenica koju će uvideti građani –da je to sve bila maketa – laž.

(istocnaalternativa.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track