IVAN IVANOVIĆ BEZ TAKTA: Tomislav Nikolić je mentol
Foto: Dragana Udovičić

Voditelj grubo izvređao predsednika Srbije

IVAN IVANOVIĆ BEZ TAKTA: Tomislav Nikolić je mentol

Politika -

Šoumen na Tviteru postavio sliku šefa države s vođom Noćnih vukova i napisao tviterašima da u nagradnoj igri pronađu mentola

Popularni voditelj Ivan Ivanović izvređao je na Tviteru predsednika Srbije Tomislava Nikolića, poručivši mu da je mentol.Ivanović je na svoj profil postavio fotografiju Nikolića s vođom grupe bajkera Noćni vukovi iz Rusije Aleksandrom Zaldastanovom Hirurgom, gde su obojica u bajkerskim prslucima, koji je Zaldastanov pre tri godine poklonio predsedniku Srbije. Voditelj je iznad slike napisao tekst koji je kod tviteraša izazvao veliko negodovanje.- Nagradna igra: „pronađite mentola na ovoj fotografiji“ - napisao je Ivanović, a posle nastavio još primitivnije da se prepucava s tviterašima koji su osudili ovakav rečnik.

Banalno podsmevanje

- Pu.i ga, indijanac. Ako sendvič ne valja, nisam ja kriv - odgovorio je jednom od njih.Na pitanje zašto ga Ivanović na ovakav način vređa, sa Andrićevog venca kažu za Kurir da su možda u pitanju „podsvesne aspiracije“, kao i da bi bilo „nečasno izneti negativne kvalifikacije, zbog kojih dotični gospodin nikada neće moći da dostigne minimum za kandidaturu“.- Osim napisanog teksta, banalnog podsmevanja, za to je potrebno i nešto promišljanja, intelekta, zdravog razuma, a pre svega požrtvovanja i ljubavi prema Srbiji - poručeno je iz Predsedništva Srbije.Pokušao da se vadiKad smo kontaktirali s njim, Ivanović se vadio, poručujući da „nijednog momenta nije napisao da je predsednik mentol“.- Ne zanima me ništa od ovoga što mi pišete. Ja nijednog momenta nisam napisao da je predsednik mentol. A kako ga doživljavate vi ili njegov kabinet, to je vaša stvar - odgovorio nam je u prepisci, ne želeći da otkrije do kraja koja je onda poruka i smisao njegovog tvita.

Bez milostiNIKOLIĆI MU OMILJENA TEMAVoditelj se često šali na račun Nikolića i njegove supruge Dragice u svojoj emisiji. U montiranom snimku sprdao se na račun predsednika koristeći film „Lepa sela lepo gore“, kojim Nikolić navodno poručuje da Vučićevi ministri nisu njegov nivo jer su školovani. Govorio je i da je Nikolić neispavan jer mu u Bajčetini lete avioni, te da će preko Dragičine fondacije biti izgrađena vazdušna obilaznica oko Bajčetine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track