IZUZETAN NAPREDAK: Vučić se sastao sa predstavnicima MMF
Foto: Tanjug - Zoran Žestić

Redovna revizija

IZUZETAN NAPREDAK: Vučić se sastao sa predstavnicima MMF

Politika -
Poseban akcenat stavljen je na ubrzanje strukturnih reformi sa konkretnim planom aktivnosti do kraja tekuće godine, kao i na pitanja u vezi sa budžetom za 2015. godinu

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Misije MMF, a tokom sastanka predstavnici te organizacije istakli su izuzetan napredak Srbije u sferi makroekonomske stabilnosti i fiskalne konsolidacije.

Poseban akcenat stavljen je na ubrzanje strukturnih reformi sa konkretnim planom aktivnosti do kraja tekuće godine, kao i na pitanja u vezi sa budžetom za 2015. godinu.

Tokom završnog sastanka koji je trajao više od sat i po, razmotrene su sve ključne teme koje su bile predmet tekućeg aranžmana sa MMF-om, a rezultati druge revizije biće predstavljeni na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

Vučić je izrazio zahvalnost Džejmsu Rufu i Kimu Daehangu na izuzetnoj podršci i pomoći Srbiji tokom sprovođenja reformi. Misija MMF stigla je 20. avgusta u Beograd radi redovne revizije stend-baj aranžmana sa Srbijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track