JANKOVIĆEVA PORUKA ČANKU: Odgovaram na pitanja građana, a ne stranaka
Foto: Dragan Kadić

Bivši ombudsman neće na sastanak s LSV

JANKOVIĆEVA PORUKA ČANKU: Odgovaram na pitanja građana, a ne stranaka

Politika -

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je danas da će "sa zadovoljstvom" odgovarati na sva pitanja koje mu je javno uputio lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, "ali pred građanima Srbije, a ne pred bilo kojom partijom".

"Sa zadovoljstvom ću ponoviti svoje stavove ili odgovarati na pitanja o svim temama koje je pomenuo gospodin Čanak, i svim drugim, ali pred građanima Srbije a ne pred bilo kojom partijom", naveo je Janković u saopštenju koje je pokret Apel 100 dostavio agenciji Beta.

Zaštitnik građana u ostavci je dodao i da ga "čudi" javni poziv lidera LSV-a, jer je, kako je rekao, sa Čankom već razgovarao o pomenutim temama.

"Predsednik Srbije odgovara građanima koji ga biraju, a ne strankama, bez obzira na to da li ga podržavaju ili ne. Odgovore na pitanja gospodina Čanka, ali i na ostala, građani će uskoro moći da pročitaju na internet stranici Saše Jankovića", dodaje se u saopštenju.

Predsednik LSV Nenad Čanak pozvao je juče buduće predsedničke kandidate opozicije Sašu Jankoviću i Vuka Jeremića na "sastanak o budućnosti Srbije". Predsedničkim kandidatima je dostavljen okvirni spisak tema za razgovor, koji je na sednici 22. februara utvrdio Glavni odbor LSV.

ČANAK POZIVA JANKOVIĆA I JEREMIĆA: Dođite na sastanak o budućnosti naše zemlje

VUK JEREMIĆ ODGOVORIO NA ČANKOV POZIV: Svaki razgovor o promeni sistema je dobra ideja

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - O izborima, avionima, kamionima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track