JOVIČIĆ: SNS traži da se ispita ko je rušio objekte u Savamali
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Slučaj Hercegovačka

JOVIČIĆ: SNS traži da se ispita ko je rušio objekte u Savamali

Politika -

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić zatražio je danas u ime te stranke da se istraži ko je bespravno srušio objekte u Savamali i odgovor na pitanje ko je nosio fantomke u noći kad su oni rušeni.

Na konferenciji za novinare Jovičić je rekao da ta stranka želi da se sučaj istraži i pozvao Tužilaštvo i policiju da reaguju u slučaju rušenja objekata u Savamali. Na pitanje novinara o bezbednosti građana, on je ponovio da to treba da se istraži i da je bezbednost građana na prvom mestu. Zatim je postavio pitanje "da možda tu bezbednost ne ugrožavaju ovi sa fantomkama".

"Meni da treba fantomka, ne bih znao odakle i gde da je kupim", rekao je Jovičić. Na konstataciju novinara da mogu da se kupe u Armi šopu u centru Beograda, Jovičić je odgovorio da on misli da fantomke nisu tu kupljene već negde drugde i mnogo ranije.

On se osvrnuo i na današnju konferenciju Nove stranke na kojoj je više funkcionera obraćanje započelo sa fantomkama, da bi ih u toku izlaganja skinuli uz komentar da njima nije potrebna, i upitao "da li su te fantomke nosili kada su hapsili Slobodana Miloševića, palili i plačkali Skupštinu Srbije, izručivali Radovana Karadžića, pljačkali javna preduzeća i otimali novac iz njih".

"To je skandalozni performans gospodina Zorana Živkovića", ocenio je Jovičić i dodao da je to Srbija koju Živković želi da vrati građanima. On je naveo i da smo "videli kako su se Živković i tadašnja vlast ponašali pre 15 godina kada su palili i uništavali Skupštinu Srbije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track