KAUBOJ IZ BEOČINA: Pokrali me na izborima!
Foto: Printscreen

Goran Kalabić bez mandata

KAUBOJ IZ BEOČINA: Pokrali me na izborima!

Politika -

BEOGRAD - Goran Kalabić Kalaba, poznatiji kao neustrašivi kauboj iz Beočina, razočaran je ishodom izbora u ovoj opštini! On je za Kurir rekao da je ceo izborni proces protekao u kaubojskoj atmosferi nameštanja i kupovine glasova.

Iako je njegova grupa građana bila blizu četiri odsto, za loš rezultat krivi SNS, za koji tvrdi da je pokrao izbore.Na pitanje Kurira kako je prošao na izborima i da li je zadovoljan ostvarenim rezultatom, Kalabić kaže da je pokraden.

- SNS je sve kupio. Javno su davali pare, od tri do pet hiljada po glasu, a uzeli su 14 odbornika. Čak su i glasačke kutije i izbornu komisiju napadali, vređali, psovali im mater. Na pet mesta je falio kontrolni listić. Znači, kaubojština živa i prava!

Ja nisam prošao cenzus. Moja grupa građana je osvojila 280 glasova, to je skoro četiri posto. Da nisu kupovali glasove, i bolje bih prošao. Sve romske glasove su kupili. Pretili su ljudima da moraju da glasaju za SNS kako ne bi imali problema, uhodili su ih i pratili, gledali ko šta zaokružuje. Bilo je strašno, ovo je bruka i sramota. Prošli put sam imao 366 glasova, a sada mnogo manje - kaže Kalabić.S. Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track