KURIR KOD ŠEŠELJA: Radim punom parom, ali vapim za odmorom
Foto: Dragana Udovičić

Radno posle krize: Naši reporteri sa šefom SRS prvi dan na poslu

KURIR KOD ŠEŠELJA: Radim punom parom, ali vapim za odmorom

Politika -
Prvi radni dan je, kaže, proveo uobičajeno - saradnici su mu podneli raport šta se dešavalo, a dogovarali su se u vezi sa predstojećim mitinzima SRS u Srbiji

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider SRS, vratio se juče stranačkim obavezama pošto je deset dana bio na granici života i smrti.Kurir je posetio Šešelja u centrali SRS, a zatekli smo ga kako sa saradnicima pravi plan aktivnosti. Prvi radni dan je, kaže, proveo uobičajeno - saradnici su mu podneli raport šta se dešavalo, a dogovarali su se u vezi sa predstojećim mitinzima SRS u Srbiji.

Iako je izgledao odlično, kako se, kaže, i oseća, Šešelj priznaje da mu nalaz krvi nije dobar, nedostaje mu gvožđe, a krvnu sliku će da poboljša jačom ishranom. Na pitanje da li su mu saradnici pomagali s obzirom na to da danima nije bio u centrali, on kaže:

- Radimo svi zajedno ceo dan, razgovaramo o unutarstranačkim odnosima, gde još treba intervenisati da bi se kadrovska struktura popravila. U planu su nam i javne tribine, koje ćemo držati u narednih petnaest dana. To će prvo biti u Pančevu 18. juna, pa onda u Kuli i Loznici.On je naveo da SRS uveliko sprema veliki miting na Vidovdan 28. juna u Beogradu, a tema mitinga biće „Vidovdanska buktinja srpskog radikalizma“. Priznaje da mu je odmor preko potreban.- Iako nisam navikao da se mnogo odmaram, odmor mi je preko potreban. Otkad sam došao iz Haga, bukvalno nisam stao - kazao je Vojislav Šešelj.(S. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track