Tenzije pred završnicu Kurirovih predsedničkih izbora

KURIR TV DUEL PRED SUPERFINALE Radeta: Šešelj ima jaku podršku Stojimirović: Vučić ima najveće šanse

Politika -

Pred sutrašnje superfinale Kurirovih predsedničkih izbora, u kojima će se glasati između Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja, za Kurir TV koplja su ukrstili Vjerica Radeta iz SRS i narodni poslanik iz redova SNS Ljubiša Stojimirović.

Podsetimo, superfinale Kurirovih predsedničkih izbora održaće se u ponedeljak 5. decembra od 19 do 23 na našoj Fejsbuk stranici.

Radeta kaže da je akcija Kurira interesantna i da je pokazala koliki je uticaj društvenih mreža.

- Svi ćemo glasati u ponedeljak, biće još više glasaša nego do sada. Mislimo da je naš predsednik do sada pokazao odličan rezultat i da su mu prijatelji sa Fejsbuka i pratioci sa Tvitera pokazali da ga cene i da računaju na njega i na pravim izborima u aprilu – navodi Radeta, dodajući da da je sve vreme preko svojih profila na društvenim mrežama pozivala prijatelje da glasaju za Šešelja.

Njen kolega Stojimirović ističe da je glasanje na Kurirovoj Fejsbuk stranici pokazalo da Aleksandar Vučić zaista ima najveće šanse da pobedi. Dobro je i što je Šešelj na drugom mestu jer je to ono što Srbija danas misli. Očekujem veliku izlaznost, vaši čitaoci su ozbiljno shvatili akciju. Moji prijatelji, porodica i ja ćemo glasati za Vučića jer je on zbilja najbolji i najjači političar u Srbiji - kaže Stojimirović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track