Prikaži najnovije vesti

(KURIR TV) ŠEŠELJ O KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Vučić mi je jedini konkurent!

Politika 272

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj uživa dok prati Kurirove predsedničke izbore i tvrdi da mu je je jedini konkurent i na virtuelnim i na pravim izborimo  Aleksandar Vučić.

Kada je večerašnje glasanje u pitanju, malu prednost daje premijeru jer ima glasačku mašineriju koja radi bolje od radikalske.

Bliži se finale KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kome ćemo videti koji političari su zaslužili najveće poverenje glasača. Međutim, zbog velikog interesovanja građana Srbije i brojnih pritužbi na regularnost, odlučili smo da u četvrtak, 1. decembra ne bude kraj, već da se dvojica prvoplasiranih iz finala sretnu u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra i u kojem ćete vi odlučiti direktnog pobednika izbora.

Dakle, u četvrtak od 19 do 23 će se pred vama naći pobednici poluifinalnih grupa: Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj, Boško Obradović i Vuk Jeremić. Dvojica koja budu dobila najviše glasova idu u SUPERFINALE koje će se održati u ponedeljak, 5 decembra nakon čega ćemo proglasiti POBEDNIKA.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu. Danas je slobodan dan. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo. Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir