Ponovio optužbe

(KURIR TV) ZUKORLIĆ O KURIROVIM IZBORIMA: Rasim pokrao glasove, ja bih ga samleo za dva sata!

Politika -

Posle večerašnjih teških međusobnih optužbi za krađu na KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA, Muamer Zukorlić, lider BDZ, ponovio je optužbe protiv Rasima Ljajića.

Zukorlić izjavio je za Kurir da misli da je istina da je Rasim Ljajić pokrao Kurirove izbore hiljadama lažnih Fejsbuk stranica, što je objavio Sandžak pres, i tvrdi da kad bi se njih dvojica našli u klinču na Kurirovom izboru da bi ga "samleo" za dva sata.

- To je informacija od ljudi koja je bliska Rasimu Ljajiću, i tog njegovog štaba koji predvodi famozni Kasim Zoranić, koji su zaduženi za sve falsifikate i podmetačine, i oni su zapravo dojavili meni, Sandžak presu i kome sve već, da su napravili te lažne profile. Mi koji se poznajemo vrlo dobro znamo ko se čime ovde bavi, tako da je za mene to uobičajeno za tu grupaciju - rekao je Zukorlić.

Naveo je da kada bi se našao samo sa Ljajićem na našim izborima da bi ga samleo za dva sata.

Podsetimo, na večerašnju polufinalnu borbu KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA obeležila je dominacija Vojislava Šešelja, ali i međusobne optužbe Jeremićevog i Ljajićevog tabora za teške IZBORNE KRAĐE.

Lider radikala je bez problema, već u startu obezbedio prvu poziciju, dok se za Dačića isto tako u startu videlo da će završiti na začelju.Međutim, za drugo mesto i poziciju koja vodi u finale vodio se pravi rat. A sudeći prema međusobnim optužbama, i tom ratu kao i u svakom drugom korišćena su nedozvoljena sredstva. Rasim Ljajić je tokom većeg dela glasanja bio ispred Jeremića, a prema navodima portala sndžakpress bliskog Muameru Zukorliću u tome mu je pomogao ogroman broj lažiranih naloga. (Više o tome pročitajte OVDE).

Međutim, nakon što je glasanje ušlo u poslednjih 90 minuta Jeremić je silovito krenuo da sustiže Ljajića da bi ga na kraju i prestigao. Na to su reagovali iz Ljajićeve stranke optužujući Jeremića za tešku krađu, što su potkrepili i matirijalom koji su poslali redakciji Kurira i za koji tvrde da dokazuje neregularnost (više o tome OVDE).

Kurirova nezavisna komisija će ispitati navode i jednih i drugih kako bi regularnost bila zadovoljena.

Kako za sada stvari stoje, u finale su prošli Vojislav Šešelj sa 9.422 i Vuk Jeremić sa 5.897 glasova, dok se za Ljajića (5.605) i Dačića (1.825) predsednička trka ovde završava. Šešelja i Jeremića u finalu čekaju Aleksandar Vučić i Boško Obradović.

VELIKO FINALE VUČIĆ - ŠEŠELJ - JEREMIĆ - OBRADOVIĆ ZAKAZANO JE ZA ČETVRTAK 1. DECEMBAR OD 19 DO 23 SATA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track