MALER: Nataši Jovanović frizerka spržila kosu!
Foto: Zorana Jevtić

Ulepšavanje za Tomu završilo se fijaskom

MALER: Nataši Jovanović frizerka spržila kosu!

Politika -

Generalna sekretarka SRS napravila haos u frizeraju kad je videla da je nestručno blajhana i da joj kosa izgleda kao slama

BEOGRAD - Generalna sekretarka SRS Nataša Jovanović bila je vidno nervozna na konsultacijama kod predsednika Tomislava Nikolića, a razlog za to bio je fijasko kod frizera.Kako Kurir saznaje, ova radikalka je neposredno pred odlazak na Andrićev venac napravila haos u frizerskom salonu, iz kojeg je izašla neuspešno ofarbana i sa sprženom kosom.Digla dreku u salonu- Bila je besna kao furija kad je videla šta su joj uradili od kose. Ona je htela da posvetli postojeću nijansu, ali je blajhanje urađeno nestručno, pa je njena ionako slaba kosa bila uništena i ličila je na slamu. Svi u salonu videli smo da je žena upropašćena i s razlogom je digla dreku. Vikala je na frizerku i onako u besu i nemoći zapretila da će ih zapaliti - ispričala nam jedna od žena koje su se zatekle u ovom salonu.Peh u frizeraju bio je tema i u centrali SRS, gde je, prema našim saznanjima, Nataša uletela vrlo uzrujana.- Žalila nam se kroz šta je sve prošla u salonu, a najgore joj je palo to što nije bilo vremena za popravni. Morala je takva odmah da ide na konsultacije - otkriva naš izvor iz Srpske radikalne stranke.„Uradak“ na Natašinoj glavi mogli su da vide svi koji su ispratili onih čuvenih 30 sekundi konsultacija delegacije radikala s predsednikom Nikolićem, tokom kojih je funkcionerka SRS bila znatno nervoznija od kolege Nemanje Šarovića.

Ukusi su različiti

Međutim, ona nas je juče uveravala da je s njenom frizurom sve u najboljem redu.- Nisam pravila nikakve scene, niti sam imala ikakve incidente u frizerskom salonu. Moja frizerka Gaga iz Kragujevca zadužena je za moju kosu već godinama i veoma sam zadovoljna. Ukusi su različiti, ali ne vidim šta je toliko drastično drugačije na meni. Malo je svetlija nijansa i ništa više. Uvek sam zadovoljna kako Gaga vodi računa o mojoj frizuri i ne bih je menjala ni za koju drugu - kaže Nataša za naš list.

Jorgovanka se ponovilaI GUVERNERKA NA REMONTUGuvernerka Jorgovanka Tabaković imala je znatno uspešniji tretman kod frizera i ponosno je juče pokazala njegove rezultate.Prva žena Narodne banke Srbije pojavila se pred medijima u potpuno novom izdanju - sa modernijom frizurom i u prirodnijoj boji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track