MANEKENKA UBICA JE ŠVALERKA SRPSKOG POSLANIKA: Dve godine u vezi sa zečicom!

Šokantno otkriće Kurira

MANEKENKA UBICA JE ŠVALERKA SRPSKOG POSLANIKA: Dve godine u vezi sa zečicom!

Politika -
Slobodanka Tošić, uhapšena zbog umešanosti u pet ubistava, već dve i po godine u vezi je sa parlamentarcem

BEOGRAD - Slobodanka Tošić (29), bivša mis BiH i Plejbojeva „zečica“, koja je osumnjičena da je učestvovala u pet ubistava i milionskim pljačkama, već dve i po godine je u tajnoj vezi s političarem iz Srbije, ekskluzivno saznaje Kurir. Lepa Bosanka tajno se viđa s jednim narodnim poslanikom Skupštine Srbije!- Tošićeva je već dve i po godine u vezi s političarem, poslanikom iz Srbije. On je član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, što je potpuno paradoksalno kad se uzme u obzir da je svaki slobodan trenutak koristio da se vidi s devojkom kojoj se na teret stavlja učestvovanje u čak pet ubistava, kao i milionske pronevere novca - kaže naš izvor i dodaje da je „momak“ ove misice pride i oženjen.- Iako je oženjen, on se od nje nije odvajao. Odnosno, svaki tenutak provodili su zajedno, kad god on zbog obaveza ugrabi priliku, sve dok ona sad, evo, nije uhapšena. Reč je o ozbiljnom čoveku i cela Srbija ima da se zatrese kad se obelodani koga je lepa misica zavela. A kad se tome doda da je ugledni sprski političar u tajnoj ljubavi sa „zečicom“ za kojom je raspisana međunarodna poternica zbog ubistava, ovo će nesumnjivo da ostavi velike posledice na njegovu karijeru.

Inače, u pomenutom odboru, od 17 članova, njih 14 su muškarci, a od njih odgovaraju „opisu“: iz SNS - Zoran Babić, Vladimir Ðukanović, Igor Bečić, Aleksandar Jovičić, Momir Stojanović i Miloš Tošanić. Član pomenutog tela je i Žika Gojković iz SPO, kao i Borisav Kovačević iz PUPS i Marko Ðurišić, SDS. Na spisku „osumnjičenih“ kao član ovog odbora je i Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane i član DS.Podsetimo, Slobodanka Tošić osumnjičena je za učestvovanje u aferi „Lutka“ zbog krivičnih dela organizovanog kriminala, a pre nekoliko dana izručena je pravosudnim organima BiH iz Hrvatske. Optužba se odnosi na pet ubistava i pljačke u kojima je pokradeno više od 4,5 miliona evra. Ona je pobegla iz BiH nakon što joj je počelo suđenje u aprilu 2014. Ona je bivša devojka Darka Eleza, koji je u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog različitih krivičnih dela, uključujući ubistva i pljačke.

Ko je Slobodanka Tošić - bivša mis BiH - Plejbojeva „zečica“- učestvovala u rijalitiju „Survajver“- osumnjičena za ubistva i pljačke - Bivša devojka žestokog momka Darka Eleza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track