MARINKA TEPIĆ: Vlast da prekine da pritisak prema onima koji je ne podržavaju
Foto: Printscreen Youtube/Kurir

Javna preduzeća pripadaju svima

MARINKA TEPIĆ: Vlast da prekine da pritisak prema onima koji je ne podržavaju

Politika -

BEOGRAD - Članica Izbornog štaba budućeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića, poslanica Marinika Tepić je danas zatražila od premijera Srbije Aleksandra Vučića da prestane, kako je navela, odmazda nad ljudima koji ga ne podržavaju, i da urazumi svoje saradnike na lokalnom nivou

"Da im objasni da su naši gradovi i opštine, naša javna preduzeća, upravo to - naši. Pripadaju nama, svim gradjanima, bez obzira na politički stav prema bilo kome, a naročito prema vlasti, koja prva treba da ih štiti od sebe same. I da služi nama, a ne da bude bič Božji po našim ledjima", navela je Tepić u saopštenju.

Foto: Printscreen YT/Kurir
Foto: Printscreen YT/Kurir

Ona je dodala da su "ucene i pretnje" kulminirale "odmazdom nad ljudima koji podržvaju Jankovića" i da je "policijski dron" snimao posetioce tribine na kojoj je Janković učestvovao u Pančevu, a da su inspektori "zaposeli lokal u kojem je tribina održana".

Ona je navela da su direktori javnih preduzeća "naprasno počeli da menjaju sistematizacije, ukidajući radna mesta" ljudima koji su bili na tom skupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track