MIHAJLOVIĆ: Vučić nije političar nego DRŽAVNIK! Videćemo da li će biti DRUGOG KRUGA
Foto: Stefan Jokić

Ministarka traži podršku građana

MIHAJLOVIĆ: Vučić nije političar nego DRŽAVNIK! Videćemo da li će biti DRUGOG KRUGA

Politika -

BEOGRAD - Tražimo podršku građana da glasaju za Aleksandra Vučića na osnovu dosadašnjih rezultata koje je napravio i pokazujemo da je Srbiji potreban ozbiljan, odgovoran i snažan državnik, izjavila je funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da Vučić "nije političar, nego državnik koji može i ume da vodi računa o političkoj stabilnosti Srbije", rekla je Mihajlović.

ZUKORLIĆ: Puna podrška Vučiću

Na sastancima u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i sa liderima regiona u Sarajevu, hteli to ili ne, svi su mogli da vide, kako je rekla, kakav je Vučić državnik.

SRBIJA BIRA PREDSEDNIKA, KANDIDATI OTKRIVAJU PLANOVE Vučić, Beli i Radulović večeras iznose programe

I zbog toga ona očekuje ubedljivu pobedu Vučića na izborima, "ali i da ćemo videti da li će biti drugog kruga".

"Zar je blačenje ako kažem da neki kandidat zloupotrebljava svoju funkciju Zar je blaćenje da kažem da se više i ne zna s kim nas je sve posvađao Vuk Jeremić dok je bio ministar spoljnih poslova. I njegova sadašnja priča na kojoj želi da ubere poene takođe je neka vrsta svađe. Za njega je gradnja puta Niš - Priština stvaranje 'Velike Albanije', dok u isto vreme iza tog projekta stoje nemačka kancelarka i EU", izjavila je Mihajlović.

Ona je dodala da SNS nikad neće priznati nezavisnost Kosova, ali da će Srbija zajedno sa EU da gradi auto put od Niša do Prištine."Hoćemo da infrastrukturno povežemo region upravo zbog naših ljudi koji po njemu raštrkani žive.

"U tom smislu je i auto put Niš - Priština izuzeto važan", rekla je Mihajlović.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Upitana da li je problematično to što Vučić vodi kampanju sa mesta premijera, dok je Janković podneo ostavku, ona je odgovorila pitanjima: "Da li Vučić krši zakon Ne! Da li je Saša Janković, koga pominjete kršio zakon koristeći funkciju Zaštitnika građana za kampanju Jeste! Da li premijer Vučić nigde ne treba da ide mesec dana kampanje, da li ne sme da pokaže ono što je uradio, da je doveo investitore i da li ne sme da otvori nijednu fabriku zato to je kandidat za predsednika Zar je Vučić kriv što ima rezultat?!"

(Fonet/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track