Prikaži najnovije vesti
Milenko Jovanov, foto:Marina Lopičić
Naprednjaci uzvraćaju Jeremiću

MILENKO JOVANOV: Vuk Jeremić je okružen najvećom kriminalnom bandom u Srbiji!

Politika 150

BEOGRAD - Najveća kriminalna banda u Srbiji danas je u okruženju Vuka Jeremića, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju.

Jovanov dodaje da je Jeremić verovatno "pobesneo" zato što je srpska policija izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli.

VUK JEREMIĆ: Vojvodinom vladaju kriminalne bande

"Isti taj Jeremić bio je saučesnik u 16-godišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu", ističe se u saopštenju.

Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat, dodao je Jovanov."Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminaci u njegovom okruženju", zaključuje se u saopštenju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 20.03.2017

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir