MILOVI JANJIČARI: Dragan J. Vučićević i Željko Mitrović satanizuju Srbe u Crnoj Gori!
Foto: Beta, Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

MEDIJSKI MRAK - Pink M i Informer glavna medijska batina Đukanovića

MILOVI JANJIČARI: Dragan J. Vučićević i Željko Mitrović satanizuju Srbe u Crnoj Gori!

Politika -
PROVALJENI Sagovornici ističu da je velikosrpstvo kojim se diči Dragan J. Vučićević u Srbiji čisto foliranje zarad interesa

BEOGRAD - Režim Mila Ðukanovića sa savetnikom premijera Vladimirom Bebom Popovićem na čelu obračunava se s neistomišljenicima i napada Srbe u Crnoj Gori preko dnevnog lista Informer Crna Gora i televizije Pink M, koji su za to debelo plaćeni, kažu sagovornici Kurira koji su na svojoj koži osetili napade Milovih medijskih „batinaša“!

Razrađena šema

- Nažalost, shvatili smo veoma brzo da je Informer priručno sredstvo Ðukanovićevog režima, kojim je trebalo obezbediti snažnu rampu za lansiranje najbrutalnijih laži i kleveta protiv onih koje je doživljavao kao svoje protivnike. To se ne odnosi samo na političare već i na pripadnike NVO sektora, novinare, intelektualce... - navodi Mandić, koji je ranije za Kurir rekao:

- Srbe u Crnoj Gori više boli batina kojom bije vlasnik Informera Dragan J. Vučićević radeći za Mila Ðukanovića najprljaviji posao nego batina koju dobijamo od Milovih pendrekaša.

Medijski mrak u CGLider Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević ističe da mu nije jasno zašto se Dragan J. Vučićević predstavlja kao, kako kaže, „srpsko-ruski patriota“.- On je lažni patriota jer u Srbiji promoviše upravo one vrednosti koje u Crnoj Gori napada, promoviše vrednosti i ugroženost Srba na Kosovu, Rusiju, dok u Crnoj Gori radi sve dijametralno suprotno. Mi u Demokratskom frontu i većina crnogorskih građana apsolutno smo uvereni da smo u medijskom mraku, koji je eskalirao u kombinaciji državne televizije Crne Gore Pink i Informera. Sve to se pretvorilo u tabloidni talog s morbidnim konstrukcijama, jer je svakog dana po jedan od lidera Demokratskog fronta napadnut najbizarnijim konstrukcijama - kaže Knežević i nastavlja:- Jasna je kombinacija dogovora između njega i Bebe Popovića, koji su zacrtani u nekim režimskim podrumima i salonima kao dnevna ili mesečna doza crnogorske politike.Da Milovi medijski batinaši ne biraju način kako bi diskreditovali protivnika, pokazuje i to što je u srpskom izdanju Informera Kurir označen kao proamerički list, a u crnogorskom kao proruski. Napadi na našu medijsku kuću, da podsetimo, počeli su nakon što smo objektivno pisali o napadima na građane i opoziciju tokom protesta širom Crne Gore prošlog meseca. Osim što smo označeni i kao ruski i kao američki medij, kako je Vučićeviću u kom trenutku odgovaralo, plasirane su i beskrupulozne laži da vlasnik „Adrija medije“ Aleksandar Rodić planira da postane novi premijer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track