MILOVI PLAĆENICI POTPUNO ODLEPILI Mitrović i Vučićević napadaju Kurir, RRA ne reaguje na zloupotrebe

JAČI OD DRŽAVE

MILOVI PLAĆENICI POTPUNO ODLEPILI Mitrović i Vučićević napadaju Kurir, RRA ne reaguje na zloupotrebe

Politika -
Poput razularene bande, gnusnim lažima pokušavaju da izvrše pritisak napadima na Kurir i Aleksandra Rodića, kako bi prekinuli pisanje o dešavanjima i protestima u Crnoj Gori

BEOGRAD - Plaćenici Mila Đukanovića, Dragan J. Vučićević i Željko Mitrović spremaju novi napad na Kurir i Aleksandra Rodića! Poput razularene bande, gnusnim lažima pokušavaju da izvrše pritisak napadima na Kurir i Aleksandra Rodića, kako bi prekinuli pisanje o dešavanjima i protestima u Crnoj Gori.

Na televiziji Pink za večeras je pripremljen nastavak plasiranja klasičnih laži i izmišljotina u emisiji "Teška reč", i nastavak teške zloupotrebe nacionalne frekvencije. Milovi plaćenici, Mitrović i Vučićević lično montiraju priloge na TV Pink, plasirajući laži i izmišljotine.

EVO KAKO FUNKCIONIŠE MILOV SISTEM PLASIRANJA LAŽI PREKO PLAĆENIKA VUČIĆEVIĆA I ŽELJKA MITROVIĆA

Mitrović i Vučićević, podsetimo, već nekoliko meseci vode najprljaviju kampanju protiv Srba iz Crne Gore, Srpske pravoslavne crkve i crnogorske opozicije. Medijsku batinu ovih plaćenika Đukanovićevog režima, baziranu na satanizovanju, osetili su Srbi iz Crne Gore.

Vlasnik Kurira i Adria Media Grupe, Aleksandar Rodić, danas je podneo prijavu Regulatornom telu za elektronske medije protiv Televizije Pink, zbog zloupotrebe nacionalne frekvencije, međutim ovaj organ nije se oglasio.

Milovi plaćenici... Mitrović i Vučićević lično montiraju priloge na TV Pink, plasirajući laži i izmišljotine
Milovi plaćenici... Mitrović i Vučićević lično montiraju priloge na TV Pink, plasirajući laži i izmišljotine

Podsetimo, režim Mila Ðukanovića sa savetnikom premijera Vladimirom Bebom Popovićem na čelu, obračunava se s neistomišljenicima i napada Srbe u Crnoj Gori preko dnevnog lista Informer Crna Gora i televizije Pink M, koji su za to debelo plaćeni, kažu sagovornici Kurira koji su na svojoj koži osetili napade Milovih medijskih „batinaša“!Kako su objasnili naši sagovornici, crnogorski premijer, po već razrađenoj taktici, preko svojih medijskih glasila blati političke protivnike, a nije mu strano ni napadanje čelnika Srpske pravoslavne crkve i crnogorske elite koja nije na njegovoj strani. Kako primećuju naši sagovornici, šema je uvek ista - Milo Ðukanović, premijer Crne Gore, naloži svojim plaćenicima preko Bebe Popovića da izblate Kurir jer mu se ne sviđa što jedini izveštavamo o protestima razočaranog naroda, a onda njegovi poslušnici Dragan J. Vučićević i Željko Mitrović krenu u napad.

MILOVI JANJIČARI: Dragan J. Vučićević i Željko Mitrović satanizuju Srbe u Crnoj Gori!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja