MINISTARKA NAMONTIRANA OD SABAJLE: 300 evra nedeljno za skidanje bora
Foto: Dragana Udovičić

SVE ZA LEPOTU

MINISTARKA NAMONTIRANA OD SABAJLE: 300 evra nedeljno za skidanje bora

Politika -

Zorani Mihajlović šminkerka nedavno morala da dođe oko četiri ujutru, a kako bi joj bila stalno na usluzi, vodala ju je sa sobom u kampanji i plaćala joj hotel

Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, toliko je posvećena svom izgledu da na kremice i serume za podmlađivanje baca čak 200 do 300 evra nedeljno, saznaje Kurir. Po te „mackalice“ ona, kako kaže naš izvor iz njenog najbližeg okruženja, šalje svoju šminkerku.- Pre nekoliko dana je šminkerka morala da joj dođe oko četiru ujutru kako bi je ulepšala za događaje tog dana. Inače, ona joj i ide u nabavku specijalnih krema i seruma, koji koštaju i do 300 evra, a to joj nabavlja baš često, skoro svake nedelje - kaže naš sagovornik. Dodaje i da ministarka baš vodi računa o tome da uvek lepo izgleda, pa je tako šminkerki tokom kampanje jednom platila hotel kako bi joj bila na raspolaganju.Sve šljaštiOd čijih para je taj „službeni put“ šminkerki platila, da li od svojih ili državnih, ministarka je odbila precizno da odgovori. Umesto toga, tvrdi da je većina stvari o kojima je naš list pisao a tiče se njenog luksuznog života, skupih krpica i nakita - neistina.Podsetimo, Kurir je već pisao o preskupim komadima nakita i garderobe aktuelne potpredsednice Vlade - satu „dior“, koji košta oko 20.000 evra, ogrlici s priveskom u obliku medvedića italijanske marke „pomelato“, koji košta 3.000 evra, tašnici „džimi ču“ od „tričavih“ 1.195 evra, svilenoj marami modne kuće „ermes“ od 230 evra...Odakle joj novac za sve to, ministarka Mihajlović nikad nije htela da objasni.Podsetimo da je ministarka i potpredsednica vlade Zorana Mihajlović Agenciji za borbu protiv korupcije prijavila da ima automobil marke „tojota“ iz 2008. godine, kupljen na lizing, četvorosoban stan od 140 kvadratnih metara.Nema štek Ona nema depozite i štedne uloge u bankama u zemlji i inostranstvu, i da je kao predsednik Upravnog odbora Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije primala mesečno 43.615 dinara. Mihajlovićeva nije primala ministarsku platu.

Ljubiteljka kozmetikeNE PITA ŠTA KOŠTAKako je Kurir ranije pisao, Mihajlovićeva je za potrebe profesionalnog šminkera, koga je angažovala čak dva puta dnevno, izdvajala oko 500 evra mesečno, ako se ima u vidu da se cena profesionalnog šminkanja u srpskoj prestonici kreće od 2.000 do 3.500 dinara, u zavisnosti od kvaliteta šminke, salona i dolaska na poziv.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track