MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA: Tužilaštvo da utvrdi odakle Velji Iliću dokumenta iz Korodira Srbije
Foto: Aleksandar Jovanović

Reagovanje

MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA: Tužilaštvo da utvrdi odakle Velji Iliću dokumenta iz Korodira Srbije

Politika -

BEOGRAD - Ministarstvo saobraćaja najavilo je da će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da pomognu u utvđivanju na koji način je lider Nove Srbije Velimir Ilić došao u posed radnih dokumenta ovog ministarstva.

Ministarstvo je saopštenju navelo da je reagovalo nakon što je lider Ilić novinarima dostavio dokumenta za koja tvrdi da su izveštaj o radu Koridora Srbije.

"Ministarstvo će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da pomognu u utvđivanju na koji način su neovlašćena lica došla u posed radnih dokumenta", navodi se u saopštenju.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Ilić je izjavio juče u Čačku da je još u novembru rekao da ne želi da bude direktor Koridora Srbije jer su uočene brojne nepravilnosti na izgradnji autoputa Niš - Dimitrovgrad.

On se pozvao na izveštaj Ministarstva saobraćaja koji je podelio novinarima, u kome se navodi da je posebna radna grupa koja je formirana na zahtev ministarke Zorane Mihajlović, uočila mnoge nepravilnosti i nedostatke na izgradnji tog dela autoputa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track