MODNI URLICI: Slavica Đukić Dejanović u Skupštini prošetala pitona!
Foto: Zorana Jevtić

Poslanici zablistali sa stajlinzima

MODNI URLICI: Slavica Đukić Dejanović u Skupštini prošetala pitona!

Politika -
Umesto konstruktivne rasprave o amandmanima, jučerašnje zasedanje obeležili odevni promašaji parlamentaraca

BEOGRAD - Modni promašaji poslanika i već viđene rasprave opozicije i vladajuće koalicije stavili su u drugi plan razmatranje amandmana na predložene zakone.Raspravu o amandmanima obeležio je sukob opozicije i vlasti zbog „Beograda na vodi“, koji je eskalirao prekidom sednice na pet minuta.Mustaći i dekolteDrugo zasedanje Skupštine nakon dvomesečne pauze izgleda da nije bilo preterano zabavno poslanicima, pa su se u sali na početku sednice obrela samo 94 parlamentarca. Među njima je bio i član SNS Dragan Šormaz, koji se kolegama iz klupe pohvalio brčićima. Nismo uspeli da saznamo da li je naprednjak rešio da promeni imidž ili se uspavao, pa je neobrijan stigao na sednicu .U Skupštinu je na vreme stigla i poslanica DS Gordana Čomić, koja je zaboravila da zakopča dugme na košulji, pa je kolege iz poslaničke klupe počastila pogledom na dekolte. Za razliku od nje, potpredsednica socijalista Slavica Ðukić Dejanović došla je zakopčana do grla, ali joj to nije pomoglo da se ne nađe na listi najgore obučenih. Torba i čizme od pitona koje je ponela direktorka bolnice „Laza Lazarević“ vrištale su „za sve pare“.

OpušteniNjen stranački kolega Branko Ružić nije napravio modni gaf - došao je u farmerkama i kožnoj jakni, što i nije baš pohvalno, s obzirom na dres kod Skupštine. Parlamentarci su se juče osvrnuli i na izjavu potpredsednika SNS Nebojše Stefanovića o vanrednim izborima i poručili da su njihove partije sza to spremne.Inače, ministar finansija Dušan Vujović u toku rasprave o amandmanima opozicije kojima se traži smanjenje PDV na dečju hranu od 10 odsto, rekao je da bi taj scenario mogao da dovede do zloupotreba, te da roditelji sa malom decom dobijaju sasvim dovoljnu finansijsku pomoć od države.

Na izvolte... Gordani Čomić provirio brushalter
Na izvolte... Gordani Čomić provirio brushalter

Peh socijaliste Vanje VukićaZALEPIO SE NA ŽVAKU U KLUPIPoslanik SPS Vanja Vukić na sednici u petak seo je na mesto Branka Ružića i zalepio se za žvaku.- Zamislite žvaka na stolici u skupštinskoj sali, kao da smo u srednjoj školi! Još je nisu uklonili - naveo je Vukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track