MONSTRUOZNO: Marijan Rističević silovao i tukao bivšu ženu?
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

Progovorila o stravičnom zlostavljanju

MONSTRUOZNO: Marijan Rističević silovao i tukao bivšu ženu?

Politika -

Tragedija je šta mi je Marijan uradio, kaže za Kurir S. M., koja je brutalno nasilje u porodici prijavila još 2010, ali slučaj je još u Tužilaštvu i nikad nije došao do suda

S. M., bivša supruga poslanika Marijana Rističevića, očito još nije prebolela tragediju koju je navodno doživela od njega, kada ju je seksualno i fizički zlostavljao, kako je tvrdila pre šest godina. Iako je slučaj brutalnog porodičnog nasilja prijavila policiji još 2010, on nikad nije dospeo do suda, odnosno, kako saznajemo, i dalje je u Tužilaštvu.Ona je u kratkom razgovoru za Kurir poručila da joj je bolno sve što je preživela sa bivšim suprugom, koga je, kako je ranije tvrdila, jedva napustila.

- To jeste bila tragedija, ali o tome ne želim da diskutujem. Žao mi je - rekla je Rističevićeva bivša žena, koja je 2010. tvrdila da ju je političar psihički zlostavljao i tukao, a osvanule su i fotografije na kojima je ona obnažena u seks-akciji s muškarcem koji se ne vidi.Sva u modricama- Dva puta je dovodio prijatelje kod nas kući i naterao me da imam seks s njima, a on je sve to snimao. Marijan je stalno bio pijan i to je moralo da se desi. Bila sam protiv toga uvek, ali me je on terao. Jednom smo bili kod njegovog prijatelja u restoranu i Marijan je bio pijan i pozvao ih je da idu kod njega da ponove seks sa mnom - ispričala je svojevremeno bivša supruga. Ona je trvdila i da taj slučaj nikad nije došao do suda.- Jednom sam otišla da ga prijavim, ali me oni nikada nisu zvali posle toga. Marijan je tada bio na funkciji i mogao je da radi šta hoće, plus je bio glavni u Inđiji. Jednom sam završila u Urgentnom centru zbog njega, snimali su me od glave do pete jer sam bila sva u modricama - pričala je ona.Rističević ćutiKako bismo čuli Rističevićevu stranu priče, pozvali smo ga, ali kada je čuo šta je tema razgovora, spustio je slušalicu.Lider DS Dragan Šutanovac podsetio je u intervjuu za Kurir šta je u prošlosti radio pomenuti poslanik.- Svedoci smo da je tog istog Marijana Rističevića optužila bivša supruga da ju je fizički zlostavljao. Iskreno, sramota me je što uopšte polemišemo s takvim ljudima ili, možda bolje reći, neljudima - rekao je Šutanovac.

Istraga Poverenik Rodoljub Šabić češlja RFZO zbog iznošenja podataka POSLANIKA SNS ČEKA ZATVOR?Pošto je Rističević preko Tvitera otkrio podatke o devojčici Sofiji Nikolić, kao i o njenoj bolesti, a posle o tome raspravljao u parlamentu, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pokrenuo je postupak nadzora nad primenom Zakona o zaštiti podataka o ličnosti u RFZO.- Neposredan povod za pokretanje postupka je pojavljivanje podataka o ličnosti maloletne osiguranice Fonda i njenog zakonskog zastupnika u javnosti, prvo na društvenoj mreži Tviter, koje je objavio član UO RFZO Rističević, a potom i u raspravi političkih neistomišljenika u Narodnoj skupštini, pa nakon toga i u najširoj javnosti - poručio je Šabić. za Kurir. Ukoliko se dokaže da je Rističević radio mimo zakona, biće kažnjen novčanom ili zatvorskom kaznom. Rističević je za N1 rekao da mu „nije bila namera da otkrije lične podatke devojčice“:- Podatke sam dao kao član UO RFZO, žao mi je što sam ih izneo, iako su tačni, pošto su zloupotrebljeni. I nijedan podatak nisam dao medijima.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track