MUK: Vladimiru Đukanoviću zapušili usta, pobegao s Tvitera
Foto: Stefan Jokić

Funkcioner naprednjaka se penzionisao

MUK: Vladimiru Đukanoviću zapušili usta, pobegao s Tvitera

Politika -

Nakon brojnih tvitova kojih je bilo za svačiji ukus, ali i koji su iritirali brojne tviteraše, Đukanović se pokupio i napustio virtuelni svet

Funkcioner SNS Vladimir Đukanović, nekada najbučniji i najaktivniji korisnik Tvitera, sada je penzionisani tviteraš! Nakon brojnih ispisanih poruka na „lajni“, Đuka je ugasio svoj profil.

- Neki ludak je pokušao da mi hakuje profil, pa sam shvatio da je to gomila ludaka i psihopata koja želi da mi napakosti. Takođe, to je čisto gubljenje vremena. Vreme mogu mnogo korisnije i kvalitetnije da iskoristim, pa sam odlučio da potpuno ugasim Tviter. Shvatio sam da moram da vodim računa o svojoj bezbednosti - rekao je Đukanović.Ovaj naprednjak kaže i da mu se porodica obradovala što više ne visi na mreži.On naglašava da njegova odluka nema veze sa strankom.- Niko mi ništa nije sugerisao iz stranke. Ne, ne, ne, naprotiv, to kod mene ne može. Imam svoj stav u životu - kaže on.Ljubiša Preletačević Beli, lider pokreta Samo jako iz Mladenovca, koji je inače imao žestoke okršaje sa Đukanovićem na Tviteru, kaže da mu je drago što je ovaj naprednjak ugasio profil.- Video je da ne može s nama da ulazi u polemiku i baš mi je drago što više nije na Tviteru. Očigledno da je preterao, pa je neko iz stranke morao da reaguje i rekao mu da smanji malo doživljaj - kaže Beli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track