NA PROLEĆE BIRAMO SAMO PREDSEDNIKA Vučić prelomio: Ništa od parlamentarnih izbora?
Foto: Beta

Nakon konsultacija sa najbližim saradnicima

NA PROLEĆE BIRAMO SAMO PREDSEDNIKA Vučić prelomio: Ništa od parlamentarnih izbora?

Politika -

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić odlučio je, nakon konsultacija sa najbližim saradnicima, da nije vreme za vanredne parlamentarne izbore i da ih definitivno neće biti.

Dugo je razmatrana opcija da budu raspisani i parlamentarni izbori, ali je ipak računica da je većina stabilna i da za tim nema potrebe. Vučić je navodno ranije obavestio sve saradnike da neće biti lokalnih izbora u Beogradu, nego će to biti ostavljeno za 2018. godinu, kada istekne puni mandat gradske vlasti.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Vučić navodno dnevno dobija istraživanja javnog mnenja i osluku o predsedničkom kandidatu SNS doneće u nedelju, na osnovu poslednjih rezultata. Svakodnevno razgovara sa istraživačima, sa ljudima iz agencije koja će raditi kampanju.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

O težini situacije najbolje govori podatak da je Vučić snimio čak tri različita predizborna spota - u jednom podržava Nikolića, u drugom je scenario takav da se lično kandiduje, dok je radio jedan koji može da se emituje bez obzira na to ko će biti kandidat.

ŠOK ISTRAŽIVANJE: Tomislav Nikolić pobeđuje i bez podrške SNS! ČITAJTE U KURIRU!

PODNEO OSTAVKU Saša Janković: Bolji sam od Vuka Jeremića

NIKOLIĆ: Ne tražim mesto ambasadora u Moskvi, to je izmišljotina!

(Fonet/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track