NAPREDNJAK SA TRI PIVSKE BOCE U USTIMA: Kritikuje saradnika, a i sam se bruka!

Za nevericu: Naprednjačke ludorije u Grockoj

NAPREDNJAK SA TRI PIVSKE BOCE U USTIMA: Kritikuje saradnika, a i sam se bruka!

Politika -
Dok internetom kruži slika predsednika opštine Grocka Stefana Dilberovića sa čak tri pivske flaše u ustima, on napada saradnika zbog fotke s pištoljima

BEOGRAD - Predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović iz SNS fotografisao se dok je pokušavao da stavi tri pivske flaše u usta!Slika je za nekoliko minuta u toku jučerašnjeg dana postala hit na internetu. A dok se pomenuta fotografija širila mrežama, Dilberović je javno kritikovao svog saradnika Milenka Bukvića iz SNS, sada već bivšeg direktora JKP „Gročanski komunalac“ upravo zbog skandalozne fotografije na kojoj je uslikan s dva pištolja za stolom! Bukvić je podneo ostavku, a kako je teatralno rekao Dilberović, njegov slučaj treba da bude nauk svim opštinskim funkcionerima kakvo je ponašanje nedopustivo u javnosti.Nisam ja, majke mi- Mi smo vlast koja je spremna da smeni svakog funkcionera koji se ne ponaša dolično, ili nema rezultate rada i po tome se razlikujemo od prethodnika - naglasio je u saopštenju Dilberović. S druge strane, za svoju nedoličnu fotografiji tvrdi da je čista foto-montaža.- Ta slika je izašla preksinoć, video sam je, a internetom kruži već dve godine. Ljudi iz opozicije su napravili tu foto-montažu, smeštaju mi! Na slici se jasno vidi da mi je tu faca od pre sedam-osam godina - kaže Dilberović u dahu i dodaje:- Sliku je objavio i predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović, čovek koji je poznat po tome što je svojoj majci uplaćivao novac u fond. To govori o veličini koja je okačila tu sliku.Kakvo slavljeFotografiju je, zaista, između ostalih, na svoj Tviter profil postavio i Kuzmanović, ali uz ogradu da nije siguran da li je na njoj baš ovaj naprednjak, dok su tviteraši tvrdili da jeste, te da je slika nastala kad je Dilberović promovisan za predsednika opštine.

Grocka „mafija“... Milenko Bukvić
Grocka „mafija“... Milenko Bukvić

SramnoBUKVIĆ: SLIKAO SAM SE S PIŠTOLJIMABukvić uslikan je za stolom dok su mu pored tanjira, sa obe strane po jedan, postavljeni pištolji. - Bio sam kum na svadbi prošle nedelje ali pištolji nisu pravi već plastični, to je bila fora. Znate kako je na srpskim svadbama... Bez obzira na to, takva fotografija ostavlja u javnosti lošu poruku. Osećam ličnu odgovornost i zato podnosim neopozivu ostavku rekao je Bukvić koji juče nije odgovarao na pozive Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track