NIKOLIĆ O IZBORIMA: Ne vidim ko bi mogao da bude bolji predsednik
Foto: Dragana Udovičić

NIKOLIĆ O IZBORIMA: Ne vidim ko bi mogao da bude bolji predsednik

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da još ne razmišlja o predsedničkim izborima, da nije tražio podršku ni od koga, ali i da trenutno ne vidi ko bi sada taj posao mogao bolje da obavlja.

On je odgovarajući na pitanja novinara da li je tražio podršku Aleksandra Vučića za predsedničke izbore i komentar da se ne pojavljuju tako često zajedno, rekao da je svakodnevno u kontaktu i na vezi sa premijerom, a da će se ubuduće češće pojavljivati zajedno u javnosti.

Na pitanje novinara da li to što su se danas zajedno pojavili u Gradskoj kući u Kruševcu gde je potpisan ugovor sa nemačkim investitorom i da li tu ima neke simbolike, Nikolić je rekao da će se i sutra zajedno pojaviti.

"Pojavićemo se i sutra zajedno, mi imamo različite poslove, a ako tražite neku simboliku u tome, evo od sada ćemo se više pojavljivati zajedno u javnosti, ali nema potrebe jer smo na stalnoj vezi i kontaktu i zato što ni on ni ja ne vodimo politiku zbog koje bi neko od nas imao neku primedbu ili prigovor. Ako zaista treba da se pojavljujemo češće zajedno, sad vam obećavam - od danas ćemo se pojavljivati češće zajedno", rekao je on.

Na pitanje da li će se vratiti u SNS ako sledeće godine više ne bude predsednik Srbije Nikolić je odgovorio: "A što me pitate ukoliko ne budem, ajde pitajte me ukoliko budem predsednik". On je tom prilikom čestitao i godišnjicu SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track