ODLUKA VLADE SRBIJE: Marko Đurić ponovo izabran za direktora Kancelarije za KiM
Foto: Beta

Na period od tri meseca

ODLUKA VLADE SRBIJE: Marko Đurić ponovo izabran za direktora Kancelarije za KiM

Politika -

Vlada Srbije ponovo je imenovala Marka Đurića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, na period od tri meseca, objavljeno je u Službenom glasniku.

Na istoj sednici, održanoj 23. decembra, Vlada je imenovala i tri vršioca dužnosti zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, takođe na period od tri meseca - Željka Jovića, Dušana Kozareva i Damjana Jovića.

Dejan Pavićević je, na period od tri meseca, ponovo imenovan za oficira za vezu pri misiji Evropske unije u Prištini, a ujedno i za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju - Sektor za brigu o kulturnom nasleđu i saradnju sa Srpskom pravoslavnom crkvom imenovan je Dušan Jovović, na tri meseca.

POČINJE NOVA ERA: Potvrđen dogovor o telekomunikacijama

Penzionisani direktor Vojnoobaveštajne agencije Dragan Vladisavljević ponovo je imenovan za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Prištinom, a tromesečna funkcija mu teče od 2. januara.

KO MOŽE DA ZABRANI: Đurić posetio Kosovsku Mitrovicu

Za Vladisavljevićevog pomoćnika, u statusu vršioca dužnosti za Sektor za stručno operativne poslove imenovan je Milija Marković, na rok od šest meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track