SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vrh stranke iza zatvorenih vrata razgovarao o predsedničkim izborima
Foto: Stefan Jokić

Naredna sednica za nedelju dana

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vrh stranke iza zatvorenih vrata razgovarao o predsedničkim izborima

Politika -

BEOGRAD - Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) održana je danas u Beogradu, a kako se nezvanično saznaje razgovaralo se o stranačkim aktivnostima i predsedničkim izborima.

Sednica Predsedništva SNS bila je zatvorena za javnost, trajala je više od dva sata. Aleksandar Vučić je bez iznošenja svog stava pustio članove Predsedništva da iznesu svoja mišljenja. Za sedam dana će biti održana nova sednica Predsedništva SNS.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas pre podne, a na njoj je, prema ranijim najavama lidera te stranke i premijera Srbije Aleksandra Vučića, bilo reči i o kandidatu na predsedničkim izborima ali i "o mnogim drugim stvarima".

Vučić je pre nekoliko dana, dok je boravio u poseti Indiji, potvrdio da će danas biti sednica Predsedništva, a na pitanje da li će se razgovarati o kandidatu na predsedničkim izborima rekao da će biti reči i o tome, ali i oko mnnogo drugih stvari.

"Prosto razgovaraću sa ljudima u Predsedništvu i oko mnogo drugih stvari i njihovog većeg angažmana. U redu je da sam ja zapustio stranačke obaveze i da se ne bavim strankom, ali nije u redu da su svi drugi to zapustili i zaboravili i prepustili veliku inicijativu svim drugima i da je moguće da vidite da se oni bave nama na najnegativniji način, a mi čak ne stižemo ni da odgvorimo", rekao je Vučić.

Ako ja ne mogu da imam vremena onda drugi moraju da imaju vremena, kategoričan je bio Vučić.

(Tanjug/Beta/Blic/Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track