OPOZICIJA PODELJENA PRED IZBORE: Radulović kandidat DJB za predsednika Srbije
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ni Jeremić, ni Janković

OPOZICIJA PODELJENA PRED IZBORE: Radulović kandidat DJB za predsednika Srbije

Politika -

BEOGRAD - Pokret Dosta je bilo će ipak na predstojeće predsedničke izbore izaći sa svojim kandidatom, a to će biti lider DJB Saša Radulović, saznaje Kurir.

Zbog toga je, kako tvrdi naš izvor, danas došlo do svađe na sastanku opozicionih kandidata. Radulovićev pokret jedini se još nije izjasnio uz kog će kandidata stati.

Prvo su govorili da neće da žure i da će sačekati da SNS javno objavi ime svog kandidata, a onda je, prema tvrdnjama našeg izvora, Radulović u poslednjem času rešio da okuša sreću u trci za šefa države.

Sastanak Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Radulovića održan je pre njihovog zajedničkog obraćanja javnosti, a atmosfera, kako saznajemo, nije bio nimalo prijatan. - Radulović je ušao i rekao: "Odlučio sam, i ja ću da se kandidujem za predsednika". Saša Janković je onda na to:"To je nova informacija za mene. Idem ja onda ako je tako, ne možemo zajednički da izađemo u javnost pred ljude. Jeremić je onda pokušao da smiri strasti i rekao: "Ajde da pokušamo da se dogovorimo, pričamo jedan po jedan da vidimo šta možemo zajedno da uradimo - prepričava sagovornik Kurira.

Da nešto ne štima u ovom trojcu dalo se naslutiti na zajedničkom obraćanju, pošto su sva trojica ponaosob izlazila kada su davali izjave, a nisu, kao što to obično biva, stajali u istom redu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Suljo prolupo! Dajte mu vlast da se smiri

(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track