OTROVNIJI OD OPOZICIJE: Vladimir Đukanović napao Vučića i Nikolića
Foto: Dragan Kadić, Dado Đilas, Fonet

Naprednjak se osilio na Tviteru

OTROVNIJI OD OPOZICIJE: Vladimir Đukanović napao Vučića i Nikolića

Politika -

Poslanik SNS poručio da nikad neće biti političar, jer nema stomak da se smeje Bajdenu, aludirajući na predsednika i premijera Srbije

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, posle Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade, napao je šefa Aleksandra Vučića, kao i bivšeg predsednika SNS, danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića.Đukanović je na društvenoj mreži Tviter napisao da nikad neće biti političar, jer nema stomak da se smeje Džozefu Bajdenu, potpredsedniku SAD, koji je pre dva dana bio u poseti Srbiji.To bi možda i prošlo nezapaženo da na fotografijama koje su objavljene uz tekstove o poseti važnog gosta iz SAD nisu nasmejani Vučić i Nikolić u društvu s Bajdenom.

- Nikad neću biti političar. Nemam stomak da se smejem Bajdenu. To mogu pravi državnici i političari, naučeni da suzbiju emocije - napisao je Đukanović na Tviteru.Na opasku jednog od korisnika ove društvene mreže da građani Srbije nisu videli suzbijanje emocija, već samo srdačnost, Đukanović je napisao da to tako mora.- Ne videsmo suzbijanje emocija, naprotiv, grljenje i hapšenje po ramenu s velikim i potvrđenim prijateljem Srbije - provocirali su Đukanovića, na šta je on naveo:Đukanović nije odgovarao na pozive, a njegov stranački kolega Veroljub Arsić nije bio raspoložen da komentariše pisanije mlađeg kolege.- Nisam to video. Ne bih komentarisao šta rade kolege na društvenim mrežama - kratko je poručio Arsić.

Ima pik na MihajlovićevuZORANA OGOVARA I UNIŠTAVA KOLEGEPodsetimo, Đukanović je u više navrata napadao još jednog funkcionera SNS - Zoranu Mihajlović.- Za razliku od Zorane, koja ima bolesnu ambiciju da bude predsednik države ili vlade i koja će sve uraditi za tako nešto, ja nemam nikakvu ambiciju. Ona mene može da vređa, ja ću joj vratiti pet puta. Mogu uvek jezik da razvežem i pričam u kojoj je ambasadi bila, kako ogovara svoje kolege političare, kako svakog degradira, kako uništava tuđe karijere - rekao je Đukanović.Pre dva dana je na Tviteru, povodom njene izjave da je 5. oktobra pred Skupštinom Srbije vikala „Gotov je“, napisao da je Mihajlovićeva pokazala koliko ne voli kolege iz SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track