OVAKVE SU NEKADA BILE EMISIJE: Evo kako je Velja Ilić ŠAMARAO ĐINĐIĆA i kako je hteo da NAGNA BABU
Foto: Printscreen, Fonet

OVAKVE SU NEKADA BILE EMISIJE: Evo kako je Velja Ilić ŠAMARAO ĐINĐIĆA i kako je hteo da NAGNA BABU

Politika -

Pogledajte isečak iz emisije Tatjane Vojtehovski u kojoj gosti Nenad Čanak, Milan St. Protić i Vladan Batić pričaju o svojim diplomatskim dogodovštinama.

Naime, u jednom trenutku se povela priča o Velji Iliću i njegovom "patriotizmu" koji je pokazao ni manje ni više nego u Beloj kući i to tako što je hteo da "nagna babu" tj. da seksualno napastvuje Medlin Olbrajt.

Prema onome što su ispričali Čanak i Protić, a potvrdio Batić, Ilić je bio spreman "da se žrtvuje za budućnost Srbije", a Medlin Olbrajt je trebala da, kako kažu, "padne za slobodu"Potom su ispričali i par detalja: "Velja je naveo da ima dobre noge (upotrebio je izraz butkice) i da se njemu u principu sviđa i da ako se mi saglasimo on će učiniti neophodan korak kako bi se normalizovali odnosi između Srbije i Amerike"

Međutim, kada su se kamere ugasile počele su i malo drugačije priče pa je Čanak ispričao anegdotu o Velji Iliću i Zoranu Đinđiću. Tom prilikom Ilić je, navodno, jednom prilikom išamarao Đinđića oborivši ga na pod uz reči "Ped..u je..cu ti mater šta ćeš ti kod prestolonaslednika". Ostali gosti nisu mogli da potvrde da se ovo stvarno desilo, mada je Batić napomenuo "da se Velja jeste ljutio na Zorana".

Pogledajte kako se sve to završilo:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track