PAJTIĆ: Nisam psovao, samo fiziološki reagovao na optužbe

Polemika u parlamentu

PAJTIĆ: Nisam psovao, samo fiziološki reagovao na optužbe

Politika -

BEOGRAD - Šef poslanika DS Bojan Pajtić izjavio je da nije istina da je tokom izlaganja opsovao u parlamentu, već da je "za sebe", posle izlaganja i mimo zvaničnog dela, fiziološki reagovao na optužbe da je od dece sa posebnim potrebama ukrao novac.

Pajtić je novinarima u parlamentu rekao da poštuje dostojanstvo parlamenta i da mu je žao što se čulo nešto što je rekao za sebe.

(VIDEO) GDE SU TI MANIRI: Pogledajte kako i Pajtić ume sočno da opsuje

"Mislim da niko normalan i niko pri zdravom razumu ne bio ostao hladnokrvan kada se ponavlja tako užasna i odvratna optužba da je ukrao od dece sa posebnim potrebama i ni od koga se to ne može očekivati", rekao je Pajtić.

On je rekao i da se rasprava o izboru predsednika parlamenta pretvorila u maltretiranje opozicije i da pokazuje kako će se vlast ophoditi prema opoziciji ubuduće. Kako je dodao, DS je sve vreme meta napada - da su krimilanci, da su palili skupštinu, krali od bolesne dece... "Onda morate da reagujete. Ideja vlasti je da spočitava opoziciji. Mi, ako nismo napadani, nemamo nameru nikoga da vređamo", rekao je Pajtić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track