PALMA: Jedinstvena Srbija na izbore u koaliciji sa SPS-om
Foto: Stgevo Grkinić

Ostaju zajedno

PALMA: Jedinstvena Srbija na izbore u koaliciji sa SPS-om

Politika -
Siguran sam da će Jedinstvena Srbija u koaliciji sa SPS-om ući u finale izborne trke u Srbiji, jer imamo ljude koji znaju šta su prioriteti u našoj zemlji" rekao je Dragan Marković Palma

Na predstojeće izbore Jedinstvena Srbija će izaci u koaliciji sa SPS-om , izjavio je danas na tribini Jedinstvene Srbije u prepunom Domu kulture u Aleksincu, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Markovic Palma.

"Jedinstvena Srbija nije stranka ni levice ni desnice, vec domaćinska Jedinstvena Srbija za dela za građane Srbije i time se ponosimo. Ivica Dacic je mnogo ucinio za međunarodnu popularnost Srbije i kao šef diplomatije i kao predsedavajuci OEBS-a. Siguran sam da će Jedinstvena Srbija u koaliciji sa SPS-om ući u finale izborne trke u Srbiji, jer imamo ljude koji znaju šta su prioriteti u našoj zemlji" rekao je Marković.

"Dve, tri države članice Evropske unije lažno podrzavaju Srbiju na evropskom putu i lažno nas tapšu po ramenu i to samo zato da bi mi bili dobri za azilante. Srbija dobro zna šta je izbeglička golgota i ponaša se humano. Jedinstvena Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije. Mi smo i protiv hapšenja Olivera Ivanovica koji je osuđen bez materijalnih dokaza i bez svedoka", rekao je Markovic i dodao da je dobio pismo od odlazećeg američkog ambasadora Majkla Kirbija u kome se Kirbi zahvaljuje na saradnji.

"Uvek sam zastupao interese Srbije i znam da treba da sarađujemo i sa SAD i sa EU, ali EU ne može više da postavlja nove uslove Vladi Srbije, koja je sve svoje obaveze ispunila, ali EU prema nama nije " ocenio je Markovic.

Predsednik Jedinstvene Srbije je predložio da se u lokalnim samoupravama ukinu plate članovima gradskih i opštinskih veća i dnevnice odbornicima, i da se te pare usmere ka porodicama sa troje i vise dece. Markovic je rekao i da je Aleksinac kuća na putu koja nije dobro iskoristila svoj geografski polozaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track