(PAPARACO) PREDSEDNICA DSS U NEDELJNOJ NABAVCI: Sandi skupa riba!
Foto: Nebojša Mandić

Ful namontirana

(PAPARACO) PREDSEDNICA DSS U NEDELJNOJ NABAVCI: Sandi skupa riba!

Politika -

Raškovićeva prvo popila jutarnju kaficu u jednoj pekari, a onda ful namontirana špartala po Palilujskoj pijaci

Liderka DS Sanda Rašković Ivić odavno se hvali da je dobra domaćica, a sad smo se u to i sami uverili, jer ju je naš paparaco uhvatio kako pazari na Palilujskoj pijaci, i to ful našminkana i namontirana!

Usred radnog dana Raškovićevu smo najpre uslikali kako pije kafu u obližnjoj pekari, a zatim se uputila na pijacu, gde se, sudeći po slikama, kasnije okilavila da sve ponese kući. Ono što se može zaključiti - liderka DSS ide namontirana čak i na pijacu. I dok je birala paradajz i dinju, ljubazno se osmehivala svima.Raškovićevu smo pozvali da proverimo kako uspeva da uskladi poslove u parlamentu i stranci s kućnim obavezama. Kako tvrdi, sve postiže.- Stižem nekako sve, volim da odem na pijacu i kupim sveže voće i povrće, volim svojim momcima da spremim da imaju da jedu tog dana. Pojedine namirnice kupujem uvek na istom mestu - ispričala nam je ona. Na pitanje da li je pijaca skupa, Raškovićeva odgovara da nije.

- Strašne su cene komunalnih usluga, a ja cenim trud poljoprivrednih radnika. Jedino je riba malo skupa i obično je kupujem petkom kad se posti - otkrila nam je liderka DSS.N. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track