PISMO UREDNIKU "SLUŽBENOG GLASNIKA" INFORMER: Izvini što pišemo o lopovima!
Foto: KURIR

Vlasniku i uredniku „službenog glasnika“

PISMO UREDNIKU "SLUŽBENOG GLASNIKA" INFORMER: Izvini što pišemo o lopovima!

Politika -
Hit: Kad god neko kritikuje Vladu, premijera ili predsednika Nikolića, nađe se na udaru Dragana J. Vučićevića, glavnog režimskog novinara i urednika lista Informer

BEOGRAD - Kad god neko kritikuje Vladu Srbije, premijera ili predsednika Tomislava Nikolića, nađe se na udaru Dragana J. Vučićevića, glavnog režimskog novinara i urednika Informera, poznatijeg kao „službeni glasnik“.Ovoga puta Kurir sa našao na tapetu državnog cenzora jer je napisao da je Nikolić napao Vladu i premijera Vučića. Evo, mi se ovog puta izvinjavamo moralnoj gromadi J.... Vučićeviću:- Izvini što smo pisali da je predsednik Srbije pred milion gledalaca RTS napao premijera Vučića i Vladu, a što samo ti to nisi video- Izvini što smo pisali o nekretninama Tome Nikolića jer to niko nije tako dobro napisao kao ti dok si bio na čelu Presa- Izvini što si izmuzao Pres, gde si bio suvlasnik sa Miroslavom Miškovićem i Draganom Đilasom, i ostavio ga u dugu od devet miliona evra- Izvini što si od novca koji si „zaradio“ od Miškovića i Đilasa napravio Informer- Izvini što smo pisali o tvom povišenom vozilu, koje ti je poklonio vlasnik „Delte“- Izvini što smo pisali o tvom zlatnom „roleksu“, koji ti je, valjda, poklonio tajkun Mišković i na koji si bio tako ponosan- Izvini što smo pisali o diplomi predsednika Srbije i ispitima, koje je polagao i nedeljom- Izvini što smo pisali o Fondaciji Dragice Nikolić, koja je u kratkom roku sakupila 7 miliona evra od tajnih donatora- Izvini što smo pisali o velikom humanom podvigu Nikolića i njegovoj crkvi, čija izgradnja će koštati više od pola miliona evra- Izvini što smo pisali o nelegalno izgrađenim vikendicama porodice Nikolić- Izvini što smo pisali o kriminalu u MUP, dok si ih ti onako srčano branio- Izvini i za buduće tekstove u kojima ćemo pisati o onima koji krše zakone, a koje ti, kao nezvanični portparol vlasti i zvanični cenzor, svesrdno braniš.(Redakcija Kurira)

KAKAV LICEMER: Prvo zdušno branio, a sad napada direktora ministarstva unutrašnjih poslova Srbije

VUČIĆEVIĆ BRANIO VELJOVIĆA OD KURIRA, SAD TRAŽI SMENU!Kurir je jula ove godine, u seriji tekstova u kojima se ukazivalo na neophodnost reformi u policiji jer su pojedini policijski funkcioneri umešani u sporne kriminalne i korupcionaške afere, pisao i o slučaju direktora policije Milorada Veljovića i njegovim spornim vezama sa vlasnikom „Farmakoma“ Miroslavom Bogićevićem. Kurir je pisao da Veljovićev sin Nemanja radi za ovog tajkuna, i to za mesečnu platu od 20.000 evra, a da pak Bogićević odoleva hapšenju. List Informer na čelu da Draganom J. Vučičevićem je tad stao u navodnu odbranu Veljovića, tvrdeći da su to napadi organizovanih kriminalnih grupa, čiji je cilj da se zaustave istrage i spreči privođenje odgovornih za milionske pljačke. Bogićević, koji se tereti da je oštetio državu za 15,5 miliona evra, uhapšen je 24. novembra. A Vučićevićev Informer ovih dana prepisuje Kurir - objavljuje da je na platnom spisku tajkuna bio i Veljovićev sin. Sad tog istog direktora policije, kog su tako zdušno branili, pozivaju da podnese ostavku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track