POLICIJSKI SINDIKAT PODRŽAO STUDENTE: Poslušajmo decu
Foto: Damir Dervišagić

POLICIJSKI SINDIKAT PODRŽAO STUDENTE: Poslušajmo decu

Politika -

Policijski sindikat je podržao "Protest protiv diktature" saopštenjem za javnost u kojem ističu da se ne stavljaju ni na čiju stranu i pozivaju sve političke partije da puste decu i studente da mirnim putem iskažu svoje nezadovoljstvo.

"Poštovana gospodo, nemojte razmišljati o svojim ličnim interesima, samo o svojim porodicama, razmišljajte o svim građanima, njihovim porodicama, deci i naraštajima koji će tek doći", piše između ostalog u saopštenju koje je objavljeno na Fejsbuk strani Sindikat zaposlenih policije.

Ovo saopštenje je naslovljeno sa "Poslušajmo decu".

Sindikat Zaposlenih Policije se ne stavljani na stranu vladajuće partije niti na stranu opozicije, mi se borimo za prava radnika i njihovih prava, poštovanje ustava, zakona za bolje sutra svih građana, njihovih porodica, dece i naraštaja koji će tek doći jer je to naša budućnost.

Oni su pozvali sve političke partije da "ne zloupotrebljavaju decu za svoje interese da bi došli do fotelja, da puste studente i decu da mirnim putem iskažu svoje nezadovoljstvo".

Na kraju saopštenja su pozvali sve iz vladajuće partije i opozicije da reše problem među sobom.

"Poštovana gospodo iz vladajuće partije i opozicije iz naprednavedenog sedite zajedno i rešite ovaj problem u zajedničkoj prostoriji ako treba, pobijte se među sobom, ali nemojte dozvoliti da strada nijedan život dece, građanina ni policijskih službenika, zato što ste vi negde pogrešili", zaključak je saopštenja.

(KURIR TV) PROTESTI ŠIROM ZEMLJE: Građani objasnili zašto su izlaze na ulice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track