POSEKLI ŠUMU I SPREMNI DA SLAVE: Pogledajte kako se naši političari spremaju za Božić
Foto: Privatna Arhiva

Pobegli od obaveza za praznik

POSEKLI ŠUMU I SPREMNI DA SLAVE: Pogledajte kako se naši političari spremaju za Božić

Politika -

Šešelju unuci pomogli da unese badnjak u kuću, Antić drvce kupio na pijaci, a Ivica Tončev ga doneo iz šume

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Većina naših političara našla je vremena da se pripremi za najradosniji hrišćanski praznik Božić kako bi ga dočekali u krugu porodice, za bogatom trpezom. Kad je reč o badnjaku, neki ga kupe, ali pojedini, poput državnog sekretara MSP Ivice Tončeva, ostaju verni tradiciji, pa će ga poseći u šumi. Ministra energetike Aleksandra Antića zatekli smo dok je kupovao badnjak na pijaci, a lideru SRS Vojislavu Šešelju unuci su pomogli da pozamašan badnjak unese u kuću.

Vojislav Šešelj, predsednik SRSNIŠTA BEZ NASLEDNIKANa dan Božića u mom domu vlada prava porodična atmosfera, malo se bolje jede nego inače, a ima i kolača, koje, nažalost, ne jedem. Moji unuci Vojislav i Ljubomir su najvredniji jer se nikad ne izmotavaju i ne izbegavaju pripreme za ovaj praznik, uvek su tu da odrade sve što treba.

Bratislav Gašić, SNSDOMAĆINSKIBožić proslavljam tradicionalno, kako i dolikuje pravom srpskom domaćinu. Najmlađi član porodice Gašić, moj bratanac Marko, obavezno je položajnik, a nadamo se da će sledeće godine to biti moj unuk ili unuka.

Ivica Tončev, državni sekretar u MSPVESELO I SLOŽNO Svake godine ujutru idemo u šumu kraj Surdulice po badnjak. S komšijama i prijateljima sečemo badnjake i poslužimo se rakijicom. Moja porodica slavi Božić po starim srpskim običajima.

Aleksandar Antić, ministar energetikeRADNO I SVEČANOPraznik ću provesti uglavnom radno. Na Badnje veče ću posetiti beogradske elektrane, a na Božić ću obići zaposlene u EMS. Po završetku obaveza proslaviću praznik s porodicom.

Bogoljub Karić, lider PSS i biznismenNAJPRE KOD MAJKEUjutru posle crkve idemo svi kod majke Danice, mati Angeline. Onda žene spremaju česnicu i božićni ručak. Pre crkve u kuću nam dođe unuk Luka, koji donese badnjak i u kaminu založi grančicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track