POPOVIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA: S ovo malo novca ništa pametnije nismo mogli da uradimo
Foto: Fonet

Kruševac

POPOVIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA: S ovo malo novca ništa pametnije nismo mogli da uradimo

Politika -

KRUŠEVAC - Kandidat za predsednika Srbije, Aleksandar Popović, rekao je danas u Kruševcu da je sa malo novca koji Demokratska stranka Srbije ima, u ovoj predizbornoj kampanji urađeno onoliko koliko se moglo, te da će o tome koliko su njegove poruke stigle do građana, rasuditi izbori.

"Ništa pametnije i više sa ovo malo novca nismo mogli da uradimo, tako da nema kajanja oko toga da li je moglo fizički ili tehnički više", rekao je Popović.

Popović je rekao da očekuje glasove onih koji su za slobodnu Srbiju, " za Srbiju kojom neće da vladaju briselski komesari, čiji ministri neće kao ministri ove Vlade da govore u parlamentu da im je EU naredila na menjalju zakone čijom teritorijom neće da šeta albanski predsednik kao Bujanovcem a da se niko od predsedničkih kandidata ne pojavi".

"Tako imate paradoks da su u Bujanovcu u toku izborne kampanje u Srbiji bili predsednik Albanije i samo jedan predsednički kandidat na izborima u Srbiji a to sam bio ja", rekao je Popović.

Poručio je da da očekuje glasove onih građana koji žele da Srbija vodi računa o sebi i svojim interesima, a "ne da gradi autoput Niš - Drač koji Angela Merkel traži od Srbije".

"Merkel i Šreder koji je 1999. godine nezakonito doneo odluku o bombardovanju Srbije i time počinio ratni zločin, podržavaju Aleksandra Vučića, a Šreder čak da dodatno ponizi srpski narod , 24. marta je došao u Srbiju da to kaže."

Mene podržava Vojislav Koštunica, to su dakle suštinske i dramatične razlike", rekao je on.

U ovoj kampanji, kako je rekao, nikoga i ničiju porodicu nije vređao, već je govorio isključivo o svom programu koji uključuje i ozbiljnu kritiku rada Vlade Aleksandra Vučića.

"Ono čime su se drugi služili a što smatram da su u politici nedozvoljena sredstva, to je na Vučiću. Ja sam trpeo uvrede, govorio sam o svom programu i bio sam potpuno pristojan i konstruktivan i time sam zadovoljan", poručio je Popović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” sa predsedničkim kandidatom Boško Obradović: Nikolić je bio Vučićev sluga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track