POPOVIĆ OGUGLAO NA SRAMNE IZJAVE STEFANOVIĆA Suština ovih priča je da institucije ne rade svoj posao
Foto: Beta Decembar 2014

Ukoliko je neko reketaš, zbog čega nije u zatvoru?

POPOVIĆ OGUGLAO NA SRAMNE IZJAVE STEFANOVIĆA Suština ovih priča je da institucije ne rade svoj posao

Politika -
Dragan Popović, direktor Centra za praktičnu politiku kaže da je već oguglao na sramne izjave ministra Stefanovića i smatra da će se trend nedopustivih izjava nastaviti jer u Srbiji ne postoje institucije "koje će svaku započetu priču završiti do kraja".

"Ne bi trebalo da slušamo takve izjave od nekog ko je ministar, ali bojim se da smo oguglali, naročito na ministra Stefanovića. Ovakvi scenariji će potrajati još dugo, i sa Kurirom i kompletnom medijskom scenom, iz prostog razloga jer mi nemamo institucije koje će svaku započetu priču završiti do kraja. Ukoliko je neko reketaš, zbog čega nije u zatvoru? Zašto se ne završavaju istrage? Suština svih ovih priča je da institucije u ovoj zemlji ne rade svoj posao i tu sve počinje i sve se završava. Ako nekoga optužujete za nešto, iznesite dokaze", kaže Popović za Kurir.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je uvredio sve zaposlene u dnevnom listu Kurir, zloupotrebivši tako svoju funkciju radi diskreditacije naše redakcije. Stefanović je, reagujući na izjavu funkcionera SPS Milutina Mrkonjića o otvaranju železničke stanice Prokop, izjavio: "A to što daje izjave najgorim reketašima iz Kurira dovoljno govori o njemu".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track