KURIR OTKRIVA: Stop za hrvatsku robu!
Foto: Tanjug

Moguće kontramere Srbije

KURIR OTKRIVA: Stop za hrvatsku robu!

Politika -
Čekamo da EU reaguje do 14 sati, a onda će Srbija reagovati mirno, ne kršeći propise, ali će ukazati da Hrvatska ne može da se iživljava, ponižava Srbiju i uništava privredu Srbije bez posledica, istakao je premijer Vučić i ocenio da je potez Hrvatske skandal neverovatnih razmera

BEOGRAD - Srbija bi mogla da zabrani ulaz hrvatske robe u našu zemlju ukoliko zvanični Zagreb ne odblokira granične prelaze u narednih nekoliko sati. Ovo bi mogla biti jedna od kontramera koju Beograd razmatra zbog zatvaranja granice između Srbije i Hrvatske, saznaje portal Kurir.

HITNO VUČIĆ: Ako EU ne reaguje na hrvatsku zabranu saobraćaja do 14 sati, slede kontramere Srbije!

Podsetimo, premijer Aleksandar Vučić je izjavio da ukoliko EU danas do 14 sati ne odgovori na situaciju na granici Hrvatske i Srbije, Srbija će preduzeti kontramere zbog jednostranog zatvaranja granice sa Srbijom za srpske kamione, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Čekamo da EU reaguje do 14 sati, a onda će Srbija reagovati mirno, ne kršeći propise, ali će ukazati da Hrvatska ne može da se iživljava, ponižava Srbiju i uništava privredu Srbije bez posledica", istakao je Vučić. Vučić je ocenio da je potez Hrvatske "skandal neverovatnih razmera"

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track