POSLANIK NAPREDNJAKA TRAŽI OSTAVKU GAŠIĆA: Ministar odbrane je unizio sve žene, SNS i Vučića!
Foto: Facebook

Nebojša Tatomir

POSLANIK NAPREDNJAKA TRAŽI OSTAVKU GAŠIĆA: Ministar odbrane je unizio sve žene, SNS i Vučića!

Politika -
Narodni poslanik i član Srpske napredne stranke Nebojša Tatomir rekao je da očekuje da ministar Bratislav Gašić danas podnese ostavku jer je, kako napominje, svojim činom, unizio sve žene.

"Kao Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije i član Srpske napredne stranke, moram da kažem da sam zgrožen današnjim ponašanjem i rečima minstra odbrane, Bratislava Gašića. On je svojim činom, unizio sve žene, Srpsku naprednu stranku i predsednika Srpske napredne stranke i premijera Srbije, gospodina Aleksandra Vučića. Već sutra, očekujem ostavku minstra Gašića, a od premijera Srbije očekujem u najkraćem mogućem roku rekonstrukciju Vlade Republike Srbije, kako bi smo kao država nastavili da radimo na brzim reformama i pobošljanju ekonomske situacie i standarda građana. Politička situacija u svetu i zemlji, nalaže nam da najozbiljnije radimo u korist Srbije, i u toj priči nema mesta za političke amatere", napisao je Tatomir na svom Fejsbuku.

Kao Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije i član Srpske napredne stranke, moram da kažem da sam zgrožen današ...

Posted by Nebojsa Tatomir on Sunday, 6 December 2015

Podsetimo, ministar odbrane juče je, tokom obilaska “Prva petoletka” u Trsteniku, prostačkim komentarom uvredio novinarke nekoliko televizija, ali i sve žene Srbije. Pred obraćanje prisutnim medijima, Gašić, zvani Bata Santos, se neukusnom i prostačkom šalom obratio prisutnima, rekavši “što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu”!

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track