(KURIR TV) POTPUNA FEJSBUK SENZACIJA: Preletačević napravio REKORD koji nikome nije pošao za rukom!

Politika -

Internet kampanja Ljubiše Preletačevića Belog, oborila je sve rekorde kada su predizborne kampanje u Srbiji u pitanju, pa je tako doskoro malo poznati lokalni političar iz Mladenovca za svega dve sedmice stvorio pravu armiju internet fanova!

Vojislav Šešelj je i dalje ubedljivo najpopularniji političar na Fejsbuku sa 187.953 pratioca, a za njim slede Aleksandar Vučić sa 135.158 i Ljubiša Preletačević – Beli sa 101.599. Na četvrtom i petom mestu rangirane su stranice Vuka Jeremića i Saše Jankovića.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Boško Obradović, Saša Radulović, Milan Stamatović, Nenad Čanak i Miroslav Parović po broju Fejsbuk pratilaca poprilično zaostaju za prvoplasiranom petorkom. Kuriozitet je da kandidat DSS-a Aleksandar Popović uopšte ni nema svoju stranicu, već sa biračima, i to veoma retko, komunicira putem stranačke Fejsbuk strane.

"Ako se posmatra rast broja pratilaca, Ljubiša Preletačević – Beli je ubedljivo na prvom mestu sa 57.405 novih pratilaca za sedam dana, odnosno skoro 8.000 novih fanova svakog dana, što je nezabeleženo u istoriji višestranačja u Srbiji“, izjavio je Ilija Vučević iz agencije Kliping.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Neverovatnu popularnost Preletačevića na Fejsbuku najbolje ilustruje činjenica da je na drugom mestu Saša Janković, sa svega 4.426 novih pratilaca tokom cele prethodne sedmice, dodao je Vučević.

I kada je broj interakcija (sviđanja i deljenja postova ili komentara) u pitanju, Preletačević je ubedljivo na prvom mestu sa čak 322.000 interakcija za sedam dana. Za njim slede Vuk Jeremić sa 83.300 i Saša Janković sa 70.500 interakcija sa pratiocima.

(EPK/Podaci agencije Kliping)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track