PREPEČENICA VS POLITIKA: Zorana i Toma zaratili zbog rakije!
Foto: Printscreen YT I Zorana Jevtić

Opet varnice između ministarke i predsednika

PREPEČENICA VS POLITIKA: Zorana i Toma zaratili zbog rakije!

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i ministarka građevine predsednika Srbije Tomislava Nikolića okarakterisala je ne samo kao šefa države, već i kao proizvođača rakije.

Na taj ministarkin komentar listu nisu ostali imuni u kabinetu predsednika Srbije. Ministarki je odmah stigao odgovor, a iz kabineta su poručili da predsednik Nikolić izvanredno predstavlja Srbiju u zemlji i inostranstvu.

- Predsednik nije proizvođač rakije, on je samo, kao i većina građana koji imaju vezu sa zemljom, peče za sebe i prijatelje. Ta činjenica ne umanjuje njegov značaj kao predsednika Srbije, naprotiv. On veoma dobro zna šta znači biti srpski domaćin. Kao predsednik svih građana, izvanredno predstavlja Srbiju u zemlji i inostranstvu - poručeno je iz kabineta šefa države.

Ovo nije prvi put da Mihajlovićeva pokušava da pecne predsednika Srbije. Tako se pre nekoliko meseci pohvalila da voli da šeta svog kućnog ljubimca, psa Sunčicu, baš ispred Predsedništva Srbije.

- Pionirski park je moje tajno mesto, gde kad god mogu pobegnem sa mojom Sunčicom (pas). Volim i da pogledam, ako imam sreće da budem u parku, kada se menja počasna garda ispred Predsedništva - kazala je između ostalog ministarka.

Nikolić i Mihajlovićeva imaju dugu istoriju sukoba i svađa. Ne treba se vratiti mnogo u prošlost da bismo se prisetili burne faze u odnosima ovih aktera.

- Mogao bih da vam nabrajam ljude sa kojima je Zorana u sukobu - od Vlade do stranke. To pripisujem njenoj naravi. Ona hoće da kaže kada joj se neko ne sviđa. To je njen stil. U svemu treba imati meru, a preko mere su komentari o tome ko treba da bude moj savetnik - izjavio je Nikolić jednom prilikom.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track