PRIZNAO ŽIKA GOJKOVIĆ IZ SPO: Viđao sam se sa misicom ubicom
Foto: Kurir štampano I Fb

Pao na zečicu Bobu Tošić

PRIZNAO ŽIKA GOJKOVIĆ IZ SPO: Viđao sam se sa misicom ubicom

Politika -
Poslednji put sam video Slobodanku Tošić pre pola godine, nisam tada znao da je na poternici. Znamo se već nekoliko godina

BEOGRAD - Žika Gojković, poslanik SPO, priznao je u razgovoru za Kurir da poznaje Slobodanku Bobu Tošić, bivšu mis i Plejbojevu „zečicu“ osumnjičenu da je učestvovala u najtežim krivičnim delima - pet ubistava i milionskim pljačkama, ali da nisu u kontaktu već šest meseci.Kako je Kurir juče ekskluzivno objavio, zgodna plavuša koja je trenutno u pritvoru zavela je srpskog poslanika koji je oženjen, a član je Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i u vezi su već dve i po godine. Od 17 članova, kad se odbiju žene i muškarci koji nisu oženjeni, preostane njih desetoro (pogledati okvir dole), uključujući i Gojkovića.- Nemam komentar na takve stvari, poznajem je. Upoznao sam je pre nekoliko godina preko njene sestre, inače kik-boksera. Ne sećam se kad sam je poslednji put video, možda pre otprilike šest meseci - kaže Gojković, a na pitanje da li zna da je Tošićeva tada bila na međunarodnoj poternici, kaže:- Otkud sam znao da je u bekstvu. Ništa od toga nisam znao.Gojković kategorično tvrdi da s Tošićevom nikad nije bio u vezi.

Redakciji Kurira juče su se javile Slobodankine majka Jadranka i sestra Sanja Tošić i obe tvrde da njihova ćerka, odnosno sestra, nije kriva za dela koja joj se stavljaju na teret, ali i da nije u vezi sa srpskim poslanikom.- Ništa od toga nije tačno. Kakva crna ubistva, pljačke... A to što je povezuju da je s nekim političarem... Možda je sela s nekim da ruča, da pita za posao. Kakva crna veza - kaže Slobodankina majka Jadranka Tošić.

Sanja Tošić kumovala susretu...
Sanja Tošić kumovala susretu...

Ipak, navodi da su je pojedinci, ne želeći da otkrije ko je u pitanju, zvali juče ujutro i rekli da im se ovakvim tekstovima uništavaju porodice.- Njih četvoro-petoro me je zvalo juče ujutro i rekli su da im se uništavaju porodice takvim pričama - kaže Jadranka, ali, i pored našeg insistiranja, nije želela da otkrije ko ju je zvao.I Slobodankina sestra Sanja tvrdi da ona nikad nije bila u vezi ni sa jednim političarem iz Srbije.

URNEBESNA REAGOVANJA / VI STE U VEZI S TOŠIĆEVOM...Zoran Babić, SNSSMEJAO SAM SE SA ŽENOMHa-ha-ha, slatko sam se nasmejao. Niti je poznajem, niti sam je u životu video. Nemam nikakve veze s njom. Razgovarao sam sa suprugom jutros kada sam pogledao tekst i ona se isto slatko nasmejala. Rekla mi je: „Nemaš ti afiniteta prema misicama.“Igor Bečić, SNSPRAVI SE MRTAVNije odgovorio na poziv, kao ni na SMS.Aleksandar Jovičić, SNSPITAJTE MOJU ŽENUNe prepoznajem se u vašem opisu. Pre dve i po godine niti sam bio oženjen, niti sam bio naročito poznat. A o tome kako i s kim provodim vreme, najbolje je da pitate moju ženu.Borisav Kovačević, PUPSBILA BI MI ČASTTo ime prvi put čujem. Ako vam ja sa 75 godina mogu ličiti na osumnjičenog na tom spisku (da smo u vezi), biće mi čast.Momir Stojanović, SNSDAMA IMA BOLJI UKUSNisam znao da sam u vezi. Verujem da dama ima bolji ukus.Miloš Tošanić, SNSNE ZNAM JENemam nikakve veze s njom. Nikada je nisam upoznao.Marko Đurišić, SDSTUŽIĆU VASNeću da odgovaram na takve gluposti. I tužiću vas da me stavljate u poziciju da se branim. Dragan Šutanovac, DSNEMOJ DA SE ŠALITEJa? Nikad čuo za ženu, niti je ikad video ili upoznao. To je ozbiljna stvar da bi se zavitlavali. Ako napišete da sam s njom u vezi, tužiću vas. Da je 1. april, pa da se šalite, ali nije.Vladimir Đukanović, SNSKAKO VAS NIJE SRAMOTA?Je l‘ vas nije sramota? To je takva sramota da stavite moju sliku uz tako nešto. Briga me za ostale, nemam s tim nikakve veze i ne želim da se provlačim u takvom tekstu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track