PROUSTAŠKI KRIMINALAC JE VOĐA BATINAŠA GRUEVSKOG: Opsednut Tompsonom, slavi ubistvo SRPSKOG KRALJA!
Foto: Facebook

Citati sledbenika koljača iz Drugog svetskog rata

PROUSTAŠKI KRIMINALAC JE VOĐA BATINAŠA GRUEVSKOG: Opsednut Tompsonom, slavi ubistvo SRPSKOG KRALJA!

Politika -

VODIO NAPAD!
Huliganima Nikole Gruevskog koji su tukli poslanike u parlamentu komandovao Igor Jug, Makedonac koji se predstavlja kao terorista Černozemski i veliča vojsku NDH!

SKOPLJE - Batinaši Nikole Gruevskog, bivšeg makedonskog premijera i lidera VMRO-DPMNE, upali su preksinoć u Sobranje i u nezapamćenim neredima povredili više od 100 ljudi, a njihovim napadom komandovao je muškarac u majici sa ustaškim simbolima i natpisom „Za dom spremni“.Kako saznajemo, ovaj huligan i batinaš Nikole Gruevskog, koji se predstavlja imenom Vlado Georgiev Černozemski, što je ime teroriste VMRO koji je ubio kralja Aleksandra Karađorđevića, u stvari je izvesni Igor Jug.

U zanosu... Batinaš komanduje krvavim napadom
U zanosu... Batinaš komanduje krvavim napadom

„Za dom spremni“

- Jedan od batinaša Gruevskog nosio je proustašku majicu s grbom Hrvatskih oružanih snaga (HOS). Reč je o muškarcu iz Kumanova. To je Igor Jug, dobro poznati kriminalac, koji ima podebeo dosije u policiji. On je za pojasom imao pištolj koji mu je ispao. Napao je i pretukao jednog našeg poslanika iz Kumanova jer ga je prepoznao - kaže za Kurir Miroslav Vujić, ugledni srpski advokat u Makedoniji i predsednik Nadzornog odbora Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM).

Portal Dokazm.mk takođe navodi da je ovaj batinaš Nikole Gruevskog Igor Jug rođen u Ohridu, ali da živi u Kumanovu, i da je reč o čoveku koji je „tri puta optužen za silovanje, jednom za ubistvo, i da je povezan i s prodajom narkotika“.

Fašista radi za Gruevskog kao šef batinaša

Ipak, ta sumnjiva prošlost nije smetala dvojici bivših makedonskih premijera - Nikoli Gruevskom i Ljupču Georgijevskom - da se fotografišu s Jugom. Batinaš objašnjava da je tada sa saradnicima obezbeđivao šefove VMRO-DPMNE.

Peva o klanju Srba

PROUSTAŠA VOĐA BATINAŠA U FANTOMKAMA: Procurila ŠOK fotografija sa Gruevskim!

USTAŠA KOMANDOVAO PREBIJANJEM MAKEDONSKIH POSLANIKA: Upao sa batinašima sa fantomkama u Sobranje!

Zanimljivo je i zastrašujuće što se huligan, koji tvrdi da brani Makedoniju od Albanaca, na Fejsbuku predstavlja pod imenom Vlado Georgiev Černozemski, koje je koristio terorista, pripadnik VMRO i ubica kralja Aleksandra, da se često predstavlja kao Hrvat iz Kumanova, da ističe bliskost s proustaškom organizacijom HOS (koja je postavila natpis „Za dom spremni“ u Jasenovcu), postavlja pesme proustaškog hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, kao i pesme terorističke VMRO o klanju Srba...

On je postavio fotografiju s makedonskim i hrvatskim simbolima uz natpis „Braća po oružju“. Takođe ima i fotografiju s crnom zastavom na kojoj je slika Černozemskog, mape „velike Makedonije“ i „velike Hrvatske“, kao i datum 9. oktobar 1934, što je dan ubistva kralja Aleksandra.

Veliča ustaše i teroriste VMRO... Zastava s likom ubice kralja Aleksandra
Veliča ustaše i teroriste VMRO... Zastava s likom ubice kralja Aleksandra

"DAJEM SEBI ZA PRAVO DA POZOVEM SVOJE SUNARODNIKE HRVATSKE NACIONALNOSTI DA IZIDJEMO I POMOGNEMO NASOJ BRACI MAKEDONCIMA I INICIJATIVI "ZA ZAJEDNUCKU MAKEDONIJU" U SACUVANJU INTEGRITETA REPUBLIKE MAKEDONIJE!!!MAKEDONIJA JE NAS DOM BRACO I SESTRE HRVATI !!! MORAMO ODBRANITI SVOJ DOMPOZIVAM VAS DA POKAZEMO NASE TRADICIONALNO DOMOLJUBLJE I POMOGNEMO MAKEDONCIMA KAD JE NAJPOTREBNIJE!!!ZA DOM SPREMNI!!!", stoji u jednoj jučerašnjoj objavi.

ZBOG ANICE I BOKALA VINAZAPALICU KRAJINU DO KNINA!!! - stoji u drugoj.

U jednoj od objava stoji da je ponosan na "svoje Hrvate", i da kada bi se 100 puta ponovo rodio, 100 puta voleo da se rodi kao Hrvat.

Ludilo mozgaHRVATIMA KRIVI SRBINa fotografije batinaša sa ustaškim obeležjima na internetu su reagovali i mnogi Hrvati. Dok su, nažalost, mnogi vest komentarisali tvrdeći da u ustaškom uskliku „Za dom spremni“ ništa nije sporno, drugi su tvrdili da to rade tajne službe kako bi „Hrvate uvukle u njihov rat“.„Ovaj s majicom HOS je sigurno neki Srbin. Udba je u stanju da tako nešto smisli“, komentarisao je izvesni kajbum.

TAJNA VEZA Ko je vlado Černozemski KRVNIK SE DIVI UBICI KRALJA ALEKSANDRAVeličko Dimitrov Kerin (1897-1934) bio je bugarski i makedonski terorista, pripadnik VMRO i ubica kralja Aleksandra Karađorđevića 9. oktobra 1934. godine. Terorista je u VMRO stupio 1922. godine, a nakon ubistva bugarskog komuniste Dima Hadžidimova osuđen je na smrt, pa pomilovan. U avgustu 1934, na poziv Anta Pavelića, obučavao je ustaše za atentat na kralja, a na kraju ga je izveo uz njihovu pomoć. Mnogi Makedonci, Albanci i Hrvati smatrali su ga „herojem koji je ustao protiv tiranije“.

Najdramatičniji trenuci protesta u Skoplju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track