RADIKALNA BLISKOST: Lidija Šešelja digla iz mrtvih!
Foto: Pt Fejsbuk/Darko Vujčin

Stara ljubav zaborava nema

RADIKALNA BLISKOST: Lidija Šešelja digla iz mrtvih!

Politika -
Lider Srpske radikalne stranke dobro privatio i ispipao svoju nekadašnju poslanicu nakon gostovanja na jednoj televiziji

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oporavlja se od teške bolesti u zagrljaju bivše poslanice i uzdanice radikala Lidije Vukićević.

Nakon gostovanja u jednoj emisiji na zrenjaninskoj KTV, koja je sinoć emitovana, a preksinoć snimljena, Šešelj se poprilično opustio i dobro privatio Vukićevićevu, koja, iako je u šestoj deceniji, odlično izgleda. Lideru radikala, očigledno, više nije loše, što se da videti i na fotografiji. On je Lidiju, koja je imala dubok dekolte, stegao oko struka i privio je uz sebe, dok je ona čvrsto stezala Šešeljevu nogu i udobno se naslonila na njega.- Ja i Lidija smo u dobrim i prijateljskim odnosima i zašto se ne bih fotografisao s njom?! Nakon emisije sam se fotografisao i sa Bubom Miranović i sa ostalima! Naš odnos je isključivo prijateljski - izjavio je Šešelj za Kurir.

Na pitanje u kakvim je odnosima s bivšom koleginicom Lidijom Vukićević, koja je u maju 2012. godine napustila SRS, rekao je:- Prvo, Lidija Vukićević nije moja bivša koleginica nego sadašnja, jer ona nikad nije formalno napustila stranku, a ostala je vatrena radikalka.Inače, ova fotografija zapalila je društvene mreže i izazvala buru komentara.Šešelj se izgleda potpuno oporavio, pa je uz piće sedeo pored Vukićevićeve i pevačice Bube Miranović, pa nije znao koju pre da pogleda.(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track