RADULOVIĆ NA KONSULTACIJAMA: Nema pravne države
Foto: Zorana Jevtić

Razgovor sa Nikolićem na Andrićevom vencu

RADULOVIĆ NA KONSULTACIJAMA: Nema pravne države

Politika -

BEOGRAD - Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da je predsedniku Tomislavu Nikoliću preneo da ta stranka smatra da ne postoji vladavina prava u Srbiji, te da je ekonomska situacija veoma loša, a stanje u medijima zabrinjavajuće.

Radulović je novinarima posle konsultacija o vladi sa predsednikom Tomislavom Nikolićem rekao da mu je šef države preneo da ga je mandatar uverio da ima većInu da formira vladu.

KURIR TV KRAJ KONSULTACIJA KOD NIKOLIĆA: Predsednik razgovarao s predstavnicima 11 lista

Lider DJB je rekao i da je Nikoliću preneo sumnje o regularnosti izbora, na šta mu je predsednik odgovorio da bi pokret Dosta je bilo trebalo da dobije podatke koje je tražio od RIK-a. Na "primedbu" da bi trebalo da bude aktivniji i da ukazuje javnosti na određene probleme u društvu, predsednik je "diplomatski otćutao", rekao je Radulović, dodajući, međutim, da je na njegovu opasku da su mediji u službi vladajuće stranke, Nikolić rekao da i on smatra da postoje problemi sa medijima, ali i s pravnom državom i vladavinom prava.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Oni su rekli i da bi predsednik trebalo da ukazuje javnosti na te stvari. Nikolić je rekao i da smatra da tu ima dosta politike u koju ne bi želeo da ulazi, a mi smo podvukli da neke stvari nisu politika već vladavina prava", rekao je Radulović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track