RANI RADOVI MOLERA ĐUKE: Vladimir Đukanović bio Šešeljev bot
Foto: Damir Dervišagić

Ovako je politički počeo Vladimir iz Beograda

RANI RADOVI MOLERA ĐUKE: Vladimir Đukanović bio Šešeljev bot

Politika -

Snimak emisije na TV STB u koju se 2005. godine uključio ovaj naprednjak da hvali Vučića i pljuje po Kariću postao hit na mrežama

Poslanik SNS Vladimir Đukanović jedan je od prvih botova na našim prostorima. I to bot Vojislava Šešelja! On se, naime, uključio u jednu emisiju na TV Studio B 2005, dok je bio član SRS, za vreme gostovanja sadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, a snimak je osvanuo juče na Tviteru.Ponosan na snimak- Zanima me u vezi sa ovim obesmišljavanjima u parlamentu. Pojavi se neki Bogoljub Karić sa parama, kupi poslanike i zašto mi onda uopšte izlazimo na izbore. Da je pravna ova država, taj Karić bi bio u zatvoru, a ne da ga DS zove još u vlast, pa u Vojvodini sa njim pravi vlast - zatražio je Đukanović objašnjenje od Vučića, a onda priznao da je imao više od 70 takvih uključenja.

- Vrlo sam ponosan na taj snimak, imam kod kuće preko 70 takvih svojih javljanja, možda čak i 100. U periodu od 2000. pa do 2007, kad ste već mogli da probijete medijsku blokadu na drugačiji način, preko društvenih mreža. Samoinicijativno sam to pokrenuo i radio kad god su bile emisije - rekao je Đukanović ponosno za Kurir, a kad je reč o Kariću, ima objašnjenje i za to.Karića bi u zatvor- Tadašnja vlast je uvela princip kupovine poslanika i to je bilo skandalozno. Tada je gospodin Karić kupio našeg poslanika SRS i naravno da je to za svaku osudu - poručio je on, a na pitanje tviteraša da li i dalje smatra da Karić treba da bude u zatvoru, kaže za Kurir: - Svakako.

- Ako za njim postoji Interpolova poternica, svakako da bi bio uhapšen kad bi kročio na teritoriju Republike Srbije, a da li su mislili na to što su mu uništili „Mobtel“, ne. Za to se ne zalažem da bude u zatvoru, oglobili su čoveka nenormalno - smatra on.

Provocira gde stigneDUG JEZIK BUNTOVNOG NAPREDNJAKADa se Đukanović u poslednje vreme često pojavljuje u medijima i da se istrčava s izjavama, govori i činjenica da je nedavno povodom rođendana SNS napisao da je ta stranka i dalje u fazi osnivanja, zbog čega su ga kolege kritikovale.- Danas je godišnjica SNS. Tada sam bio jedan od prvih 50 osnivača. Posle osam godina, čini mi se da smo još uvek u fazi osnivanja - poručio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track